H Κέιτλιν (πρώην Μπρους) Τζένερ θα μιλήσει στα εγγόνια

04.06.2015
Ο σύζυγος της Κόρτνει, Σκοτ Ντάισικ, επισκέφτηκε σύμφωνα με πληροφορίες τον πεθερό του πρώην Μπρους και νυν Κέιτλιν Τζένερ για να συζητήσουν ένα λεπτό ζήτημα: το πώς θα εξηγήσουν την αλλαγή στα παιδιά.

Η οικογένεια είναι εξαιρετικά δεμένη και στηρίζουν την απόφαση αλλαγής φύλου, ωστόσο, ψάχνουν να βρους τρόπο να εξηγήσουν το τί συνέβη στον παππού στα μικρά παιδάκια τους Mason, Penelope and Reign.

Ο Μέισον είναι πλέον σε μια ηλικία που καταλαβαίνει κι όπως αποφάσισαν η Κόρτνει κι ο Σκοτ δε θέλουν να το μάθει από τον περίγυρο ή από την τηλεόραση αλλά να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια και να κατανοήσει πως ο παππούς του πλέον θα είναι η Κέιτλιν.

Πριν από λίγες ημέρες ο 65χρονος Μπρους ξανασυστήθηκε στο κοινό ως Κέιτλιν φωτογραφιζόμενη για το εξώφυλλο του Vanity Fair Ιουλίου, κάτι που ανέβασε στους νέους λογαριασμούς στο Twitter και το Instagram.

"Είμαι τόσο ευτυχισμένη, που ύστερα από έναν τεράστιο αγώνα ζω ως ο αληθινός μου εαυτός. Καλώς ήρθες στον κόσμο Κέιτλιν, Ανυπομονώ να τη/με γνωρίσετε", γράφει σε ένα από τα πρώτα τιτιβίσματα της.