Πετρουλάκη: απαντά ευθέως στις φήμες για χρήση αναβολικών

04.06.2015
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ WEEKLY» που κυκλοφορεί έδωσε η Ελένη Πετρουλάκη η οποία και δεν δίστασε να απαντήσει στις φήμες που την θέλουν να κάνει χρόνια τώρα χρήση αναβολικών.

Μιλώντας γενικά για τη χρήση αναβολικών και στο πώς αυτά βοηθούν ή όχι στην απόκτηση ενός ωραίου σώματος, η γυμνάστρια απαντά:

«Τα αναβολικά είναι φάρμακα. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να είναι επί χρόνια fit και να παίρνει αναβολικά. Όταν κάνεις γυμναστική από την παιδική σου ηλικία, δημιουργείς τη βάση. Από κει και πέρα, είναι πολύ εύκολο να τη διατηρήσεις».

Στην ερώτηση για τις κατηγορίες που έχει δεχτεί κατά καιρούς και που αφορούν τη χρήση αναβολικών, η Πετρουλάκη ξεσπαθώνει:

«Έχουν πει μέχρι και ότι έκανα πλαστική μετά τις γέννες μου. Για τον καθένα λένε πια ό,τι θέλουν. Πλέον δεν με ενοχλεί τίποτα. Κρατώ πάντα αυτό που έλεγε η γιαγιά μου: «Τα ψηλά κυπαρίσσια χτυπούν οι άνεμοι». Είναι λογικό να ασχολείται κάποιος μαζί σου όταν κάνεις κάτι διαφορετικό.

Ξέρω πια πως όσο πιο πολλά επιτυγχάνεις σε επαγγελματικό επίπεδο τόσα περισσότερα θα ακούσεις. Εμένα με ενδιαφέρει να αποτελώ ένα κίνητρο για τις υπόλοιπες γυναίκες, αποδεικνύοντας τους ότι ακόμα κι αν έχεις τέσσερα παιδιά, όπως εγώ, μπορείς να προσέξεις τον εαυτό σου.

Όταν π.χ. πηγαίνω τα παιδιά μου για προπόνηση, κάνω και εγώ. Είναι θέμα διάθεσης και πειθαρχίας. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες».

Εν το μεταξύ, στα 44 της χρόνια, η Πετρουλάκη εξηγεί πώς καταφέρνει και διατηρεί τέτοιο σώμα: \

«Είναι ό,τι πιο δύσκολο. Όταν είσαι σε μικρότερη ηλικία, σε ενδιαφέρει πρωτίστως η εμφάνισή σου. Είναι έυκολο όταν δεν έχεις άλλες υποχρεώσεις. Υπάρχει άπειρος ελεύθερος χρόνος για να πας σε γυμναστήριο, να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Ωστόσο νιώθω ότι στα 44 μου έχω την ίδια ενέργεια όπως όταν ήμουν 20 ετών».