Η Κέιτλιν -πρώην Μπρους- Τζένερ στις πρώτες της δηλώσεις ως γυναίκα (vds)

03.06.2015
Ο σάλος που προκλήθηκε από το εξώφυλλο του Vanity Fair όπου ο πατριός των Καρντάσιαν έκανε τα φανερώματά του με τη νέα, θηλυκή, ταυτότητα δεν έχει κοπάσει ακόμη. Και η ίδια ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Και έτσι, εδώ και λίγες μέρες, ο Μπρους "πέθανε" και "γεννήθηκε" η Κέιτλιν Τζένερ. Δημόσια και πολύ... φωναχτά. Και, όπως φαίνεται, το εξώφυλλο του Vanity Fair ήταν μόνο η αρχή.

Όπως είχε γίνει γνωστό θα υπάρξει μια μίνι σειρά με τη μορφή ντοκιμαντέρ όπου ο 65χρονος πρώην Ολυμπιονίκης και πατέρας 6 παιδιών, θα αποκαλύψει τα πάντα για τη ζωή του, την πάλη του με τη διπλή φύση του και τη μεταβασή του από το ένα φύλο στο άλλο.

Και σήμερα είχαμε το πρώτο τίζερ όπου η Κέιτλιν μοιράζεται -μεταξύ άλλων- μυστικά του μακιγιάζ της, αποκαλύπτει ότι η μέρα της φωτογράφησης ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής της και καταλήγει στο ότι εκείνη είναι το "Νέο Φυσιολογικό" (New Normal)

Στη συνέχεια δείτε το πρώτο βιντεάκι όπου η Κέιτλιν δείχνει πανευτυχής -και λίγα λέμε... Μόνο να φανταστούμε μπορούμε τη συνέχεια. Όμως το σίγουρο είναι ότι ο ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε. Με ό,τι και αν φέρνει!

Μεταξύ των όσων λέει η Κέιτλιν κρατάμε το ότι ο περισσότερος κόσμος περνά τη ζωή του χωρίς να έχει αντιμετωπίσει τα θέματά του κατάματα. Εκείνη το έκανε επιτέλους!