Φοβάμαι τις «πλαστικές»

03.06.2015
Με αφορμή την γκεστ εμφάνιση στο «σόι σου», η Νόνη Δούνια μιλά για την υποκριτική, τις αισθητικές επεμβάσεις και τις «Γυναίκες»

Σου αρέσει η υποκριτική; Πώς σε αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί σε μια γκεστ εμφάνιση;

Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι πολύ δημιουργική δουλειά και πάντα περνάω καλά. Δεν νομίζω ότι οι ηθοποιοί έχουν πλέον τέτοια ταμπού. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ λίγοι αυτοί που εξακολουθούν να θέλουν να υπάρχουν διαχωρισμοί. Τώρα που όλοι μοιράζονται τα πάντα, έχει ξεπεραστεί πια η έννοια της ταμπέλας.

Στη σειρά υποδύεσαι μια γυναίκα που φαίνεται 15 χρόνια νεότερη λόγω των πλαστικών επεμβάσεων...Εχεις μπει στον πειρασμό να κάνεις κάποια αισθητική παρέμβαση;

Δεν είμαι κατά των αισθητικών παρεμβάσεων που θα κάνουν έναν άνθρωπο να αισθανθεί καλύτερα ψυχολογικά. Μέχρι στιγμής δεν έχω πειράξει κάτι. Μπορεί να το κάνω στο μέλλον, αλλά μεγάλες αλλαγές δεν θα έκανα. Τις φοβάμαι και δεν μου αρέσει να φαίνεται κάτι ψεύτικο. Μου αρέσει το φυσικό αποτέλεσμα. Θαυμάζω για παράδειγμα αυτό που έχει κάνει η Ντέμι Μουρ. Το θεωρώ πολύ πετυχημένο, γιατί μεγαλώνει μεν αλά εξακολουθεί να είναι η Ντέμι Μουρ. Είναι όμως σπάνιο να βλέπεις ένα θετικό αποτέλεσμα που να μη κάνει μπαμ ότι δεν είναι από αισθητική παρέμβαση...

Εχεις σκεφτεί πως οι γυναίκες της τηλεόρασης προβάλλονται ως το ιδανικό πρότυπο γυναίκας;

Φυσικά προβάλλουμε ένα καλό πρόσωπο του εαυτού μας. Είμαστε όμως κανονικοί άνθρωποι όπως όλοι. Σίγουρα ο κόσμος δεν φαντάζεται πως όλη μας η ζωή είναι μια φωτογράφηση. Αλλά ακόμη και αυτό κουράζει αν για κάποιον είναι η καθημερινότητά του.

Οι «Γυναίκες» θα αλλάξουν. Πώς θα είναι το νέο φορμά;

Ναι, σταδιακά οι «Γυναίκες» αλλάζουν. Το κοινωνικό κομμάτι ίσως να καταλαμβάνει περισσότερο μέρος. Υπάρχει και μια σκέψη να βγάζουμε τηλεφωνήματα στον αέρα, αλλά δεν θα είναι κάτι που θα συμβαίνει καθημερινά.

Τελικά τέσσερις γυναίκες δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους;

Τι δεν δούλεψε στην αρχική βερσιόν των «Γυναικών»; Θεωρώ ότι μπορούν να συνεργαστούν μια χαρά. Και εμείς μια χαρά συνεργαζόμασταν. Ηταν μια απόφαση του καναλιού που. μην ξεχνάμε, είναι μια επιχείρηση. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση. Δεν είχε καμία σχέση η διένεξη των δύο γυναικών στον αέρα. Ετσι κι αλλιώς το κλίμα και μετά από αυτό ήταν μια χαρά. Ολα κυλούσαν ΟΚ...

  • Η Νόνη Δούνια, που στο «Σόι σου» του Alpha υποδύεται μία φίλη της Μίρκας που είναι... αγνώριστη από τις πλαστικές επεμβάσεις, δεν θεωρεί οτι οι γυναίκες είναι σήμερα ασθενές φύλο: «Θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι δυναμικές και ανεξάρτητες. Ο ρόλος της, είναι πολλαπλός. Είναι μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας, νοικοκυρά», δηλώνει.

Νατάσα Παπανικολάου