Βάσω Λασκαράκη: Τρελάθηκε όταν της πρότειναν γυμνή φωτογράφηση

28.05.2015
«Μπορεί να φάει τρία σουβλάκια, δύο πίτσες ή μια κατσαρόλα μακαρόνια»! Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ η Βάσω Λασκαράκη μίλησε μεταξύ άλλων για τις διατροφικές της συνήθειες, τα 10 παραπάνω κιλά, την εικόνα της αλλά και την πρόταση για ολόγυμνη φωτογράφηση.

Διαβάστε ένα κομμάτι της συνέντευξης:


Έχεις υπάρξει παχουλή;
«Έχω υπάρξει "μπαμπάτσικη". Δεν με λες και κλαράκι».

Στα πόσα κιλά θεωρείσαι «μπαμπάτσικη»;
«Μπήκα στη σχολή 52 κιλά. Το δεύτερο χρόνο είχα φτάσει τα 62. Δέκα κιλά δεν είναι και λίγα».

Και λένε ότι οι ηθοποιοί πεινούν!
«Πές το μας κι αυτό! Έτρωγα μόνο το βράδυ αλλά έτρωγα πολύ. Το στομάχι μου κρύβει έναν άντρα μέσα του. Μπορώ να φάω τρία σουβλάκια με πίτα, δύο πίτσες ή μία κατσαρόλα μακαρόνια. Μπορώ να ζήσω επίσης μόνο με γλυκά. Η όρεξή μου πραγματικά φτάνει από δω μέχρι τη Θεσσαλονίκη».



Τώρα πόσα κιλά είσαι;

«53».

Γυμνάζεσαι;
«Γυμναζόμουν εντατικά για δύο χρόνια. Πάνω εκεί με πέτυχε η εγκυμοσύνη. Γι' αυτό και μου ήταν εύκολη η επαναφορά στα κιλά μου».

Σου έχουν γίνει προτάσεις να κάνεις γυμνό;
«Την πρώτη χρονιά της «Πολυκατοικίας». Με πήραν τηλέφωνο από ένα περιοδικό, όταν ήμουν στο σούπερ μάρκετ. Πήγα στο περίπτερο, ζήτησα το συγκεκριμένο περιδικό και έπαθα... τετραπλό εγκεφαλικό. Είδα στο εξώφυλλο μια κοπέλα όπως τη γέννησε η μαμά της. Επί είκοσι μέρες προσπαθούσαν να με πείσουν, στέλνοντάς μου διαφορετικά ημίγυμνα concepts».