Ναταλία Γερμανού: Για πρώτη φορά απαντά για τη φωτογράφηση στο Hello

25.05.2015
Χαμός έγινε με τη φωτογράφηση της Ναταλίας Γερμανού στο εβδομαδιαίο περιοδικό Hello, στο οποίο η παρουσιάστρια πόζαρε με μαγιό. Πόσο Photoshop έγινε στην κοιλιά, πόσες ρυτίδες εξαφάνισαν, κόπηκαν πάχη και από τα πλάγια - όλες αυτές οι λεπτομέρειες απησχόλησαν τα μίντια για μέρες και μέρες.

Η Ναταλία απάντησε σε όλα μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε με τις καλύτερες συνθήκες που θα μπορούσε να γίνει, από την εξαιρετική φωτογράφο Ρούλα Ρέβη και, φυσικά, παραδέχτηκε ότι - όπως γίνεται σε κάθε φωτογράφηση για περιοιοδικό - την πέρασαν από χίλια φίλτρα. Όχι όμως και από Photoshop. Επίσης, η παρουσιάστρια του «Μη Χανόμαστε» ευχαρίστησε δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τοποθετήθηκε ευγενικά υπέρ της Ναταλίας.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του o Νίκος Γεωργιάδης - διευθυντής του περιοδικού «OK!» είχε πει: «Αυτή δεν είναι η φίλη μου, δεν είναι η Ναταλία, τι να λέμε ψέματα;».

Η Ναταλία απάντησε στον φίλο της Νίκο:

«Τον Νίκο τον αγαπώ και τον γνωρίζω πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και μου έχει κάνει άπειρες φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις στο «ΟΚ!» και τον ευχαριστώ πολύ γιατί όταν φωτογραφιζόμουν για το περιοδικό του ήμουν 8 κιλά παραπάνω και μου τα έκοβε όλα!».