Το γούρι της Μαρίας Έλενας Κυριάκου και πώς γιόρτασε την πρόκριση

20.05.2015
Ο στόχος επετεύχθη! Η Ελλάδα με την Μαρία - Έλενα Κυριάκου, προκρίθηκε στον 60ο Τελικό της Eurovision.

Φυσικά, η εκπόσωπός μας και περσινή νικήτρια του Voice έχει ακολουθήσει μια χαμηλών τόνων πορεία από την ανακοίνωση της συμμετοχής της στη Eurovision μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Happy Day, η Κυριάκου δεν γιόρτασε την πρόκρισή της με ξεφάντωμα μέχρι πρωίας όπως συνηθίζουν να κάνουν οι ελληνικές αποστολές μετά την πρόκρισή τους.

Αντίθετα, η Κυριάκου, μετά τη συνέντευξη τύπου των προκριθέντων, φρόντισε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της και στο δωματιό της για να ξεκουραστεί, κι εκεί την περίμενε μια έκπληξη με μπαλόνια. Η έκπληξη ήρθε μάλιστα από την αποστολή της Σλοβενίας που στηρίζει απόλυτα την Μαρία- Έλενα Κυριάκου.

Όμως και το γούρι της Μαρίας -Έλενας δεν ήταν κάτι συνηθισμένο. Η Καλομοίρα για παράδειγμα είχε φορέσει ανάποδα το εσώρουχό της. Η Κυριάκου, σύμφωνα πάλι με ρεπορτάζ του Happy Day, φρόντισε να έχει επάνω της το κομποσκοίνι που πήρε η ίδια και τα μέλη της ελληνικής αποστολής από τα χέρια του Σεβ. Μητροπολίτη Αυστρίας.

Η εκπρόσωπός μας στη Eurovision βρέθηκε μάλιστα πριν τον ημιτελικό στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Βιέννη και δέχτηκε τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτη κ. Αρσένιου. Σήμερα, η Κυριάκου θα είναι πιο χαλαρή και θα κάνει βόλτες στη Βιέννη.