Η Κέιτ Μπλάνσετ διαψεύδει το λεσβιακό της παρελθόν

18.05.2015
Η διάσημη ηθοποιός υποστηρίζει ότι ουδέποτε δήλωσε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες.

Με αφορμή την τελευταία της ταινία όπου ερμηνεύει μια παντρεμένη γυναίκα που έχει παράλληλη σχέση με μια γυναίκα, η Κέιτ Μπλάνσετ (Kate Blanchett) φέρεται να είχε αποκαλύψει ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες -και μάλιστα πολλές. Σήμερα όμως, επανέρχεται δημόσια στο θέμα για να ξεκαθαρίσει πως οι δηλώσεις της, προφανώς παραποιήθηκαν.

Οι πικάντικες αποκαλύψεις είχαν δημοσιευτεί από το περιοδικό "Variety", όμως σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών, η 45χρονη σταρ έδωσε τη δική της εκδοχή που δεν έφτασε ποτέ, καθώς φαίνεται, στο τυπογραφείο.

"Από μνήμης, η συζήτηση πήγε ως εξής: 'Είχες σχέσεις με γυναίκες;' Και εγώ είπα: 'Ναι, πολλές φορές. Εννοείτε αν είχα σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες; Γιατί τότε η απάντηση είναι όχι'. Αλλά, όπως φαίνεται, αυτό το κομμάτι δεν τα... κατάφερε"

Αυτά εξήγησε η Μπλάνσετ, τονίζοντας όμως αμέσως μετά ότι εν έτη 2015, αυτό έτσι κι αλλιώς δεν θα έπρεπε να αποτελεί θέμα.

"Πείτε με παλαιών αρχών αλλά εγώ νόμιζα ότι η δουλειά του ηθοποιού δεν ήταν να παρουσιάζει το δικό του βαρετό μικρό και μικροσκοποικό του σύμπαν, αλλά να δημιουργεί μια ψυχολογική επαφή με έναν άλλο χαρακτήρα, αυτόν που καλείται να ερμηνεύσει και τις δικές του εμπειρίες. Η δική μου ζωή δεν θα πρέπει να αφορά κανέναν άλλο".

Για την ιστορία, πάντως, από την πλευρά του Variety δεν είχαμε ακόμη απόκριση.

Στη φωτογραφία επάνω, η Κέιτ ποζάρει με τη Ρούνεϊ Μάρα (Rooney Mara), ή αλλιώς "Το κορίτσι με το τατουάζ", η οποία ερμηνεύει το αντικείμενο του πόθου της στην ταινία "Κάρολ"