Έλεν Λίντες: Για τη γυναίκα αυτή σήκωσε την κούπα η Ρεάλ [photos]

18.05.2015
Είναι πραγματικά πανέμορφη, γι΄αυτό και στο γήπεδο, ακόμη και τη βραδιά του μεγάλου τελικού μπάσκετ ανάμεσα στη Ρεάλ και στον Ολυμπιακό μαγνήτιζε τα βλέμματα όλων πάνω της. Ο λόγος για την Έλεν Λίντες (Helen Lindes), την 33χρονη σύντροφο του σταρ της Ρεάλ , Ρούντι Φερνάντεθ.

Είναι πραγματικά πανέμορφη, γι΄αυτό και στο γήπεδο, ακόμη και τη βραδιά του μεγάλου τελικού μπάσκετ ανάμεσα στη Ρεάλ και στον Ολυμπιακό μαγνήτιζε τα βλέμματα όλων πάνω της. Ο λόγος για την Έλεν Λίντες (Helen Lindes), την 33χρονη σύντροφο του σταρ της Ρεάλ, Ρούντι Φερνάντεθ. Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου και δύσκολα αποχωρίζονται ο ένας από τον άλλον.

Η εντυπωσιακή Έλεν γεννήθηκε στις 17 Αυγουστου του 1981 και από μικρή ασχολείται με το μόντελινγκ. Το 2000 μάλιστα η καριέρα της εκτοξεύτηκε όταν αναδείχθηκε Μις Ισπανία και τερμάτισε δεύτερη στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μiss Κόσμος. Έγινε, ωστόσο, ευρεία γνωστή όταν συμμετείχε στη διαφημιστική καμπάνια της Nespresso μαζί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Επίσης, έχει συμμετέχει σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα της ισπανικής τηλεόρασης, όπως το ¡Mira quién baila! και Pasapalabra...