Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: "Μια άλλη" στο πλευρό του Ντάγκλας

12.05.2015
Σπάνια δημόσια κοινή έμφάνιση για το διάσημο ζευγάρι, αλλά τα ερωτηματικά εύλογα: Μήπως η κυρία Ντάγκλας έκανε το κατιτίς της στο πρόσωπο;

15 χρόνια παντρεμένοι είναι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta Jones) και ο Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) και έχουν μαζί δυο παιδιά, ενώ δείχνουν να έχουν ξεπεράσει πια τις πρόσφατες δυσκολίες στη σχέση τους.

Ο σάλος που είχε προκληθεί πριν από μερικά χρόνια με τις δηλώσεις του 70χρονου σταρ σχετικά με το πώς είχε προκληθεί ο καρκίνος του καθώς και η ταλαιπωρεί εκείνης από τη διπολική διαταραχή που είχε παραδεχτεί δημόσια τους είχαν φέρει μία ανάσα από τον χωρισμό.

Φαίνεται όμως ότι όλα πέρασαν και οι δυο τους τα ξαναβρήκαν.

Χθες το διάσημο ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης "The Actors Fund Annual Gala" της Νέας Υόρκης, και πόζαρε μαζί για τους φωτογράφους.

Τα χαμόγελα τα είδαμε, όμως δεν μπορούμε παρά να υπογραμμίσουμε το λουκ της Κάθριν. 45 χρονών και δείχνει σαν καλοδιατηρημένη 60άρα που παλεύει με τον χρόνο, ενώ η περιοχή γύρω από τα μάτια και το μέτωπό της, φαίνεται κάπως... πειραγμένη. Όχι;;;

Και έτσι, για να μη γυρίσουμε πιο πίσω, πάμε μόνο μεχρι το 2010 και το πρόσωπό της τότε, χωρίς άλλα σχόλια.