Άγριο κράξιμο σε Μαρκουλάκη και Χειλάκη!

23.03.2015
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τα τελευταία δύο χρόνια έχει παίξει και το ρόλο του σκηνοθέτη και μετά τον «Πουπουλένιο» που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία, ανέβασε πριν λίγες μέρες και τον «Κύκλο με την κιμωλία» αλλά οι κριτικές μέχρι τώρα δεν είναι καθόλου καλές.

Σε μία από τις παραστάσεις ήταν θεατής ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Κοντραφούρης ο οποίος δεν ήταν καθόλου επιεικείς στην κριτική του και ξέσπασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook μιλώντας με τα χειρότερα λόγια για τον συνάδελφο του αλλά και τους υπευθύνους του Παλλάς.

«Ποιος διευθύνει το Παλλάς? Και σκηνοθετεί ο Ατάλαντος Μαρκουλάκης (που έπαιζε στα βλαχοσηριαλ του αρχιατάλαντου Παπακαλιάτη) τον ατάλαντο Χειλάκη και γενικώς στο Παλλάς παίζουν όλοι οι Αθερίδηδες, Καρύδες Καπουτζίδες που μόνο εδώ στην Ελλάδα θα μπορούσαν αυτοι οι άνθρωποι να λέγονται καλλιτέχνες ηθοποιοί, σεναριογράφοι που είναι τόσο χαμηλό και παρακμιακό το Ελληνικό Θέατρο. Πουθενά αλλού εκτός από την Ουγκάντα τόσο ατάλαντοι άνθρωποι δεν θα έπαιζαν σε κεντρικά θέατρα» έγραψε χαρακτηριστικά.