Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Σκοτ Ντίσικ

17.03.2015
Τελικά αποδέχτηκε το μοιραίο του πράγματος ο σύντροφος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ζήτησε επαγγελματική βόηθεια για τα "θέματά" του.

Ο Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick) είναι σύντροφος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) καθώς και πατέρας των τριών παιδιών της, χωρίς όμως να έχουν καν αρραβωνιαστεί τόσα χρόνια.

Η ζωή του ζεύγους, πάντως, δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα και αιτία ήταν κυρίως η ακραία συμπεριφορά του 31χρονου "Λόρδου Ντίσικ", όπως αυτοαποκαλούνταν με νόημα (!). Ξενύχτια, ποτά, εξάρσεις, τσακωμοί, γυναίκες, ύφος χιλίων καρδιναλλίων και γενκά... απουσίες.

Η κατάσταση είχε φτάσει στα όριά της επανειλημμένα, όμως να που τώρα, ο ίδιος αποφάσισε να πράξει υπεύθυνα και να ζητήσει βοήθεια.

Ο Σκοτ Ντίσικ εισήχθη, χθες Δευτέρα 16/3/2015 στην πολυτελή -για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας- κλινική αποτοξίνωσης Rythnia Life Advancement Center στην Κόστα Ρίκα και σε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε από εκεί δηλώνει τα εξής: "Αναγνωρίζω ότι τα θέματά μου είναι μεγαλύτερα από εμένα και είμαι έτοιμος να γιατρέψω αυτή την πάλη που συνεχίζω να δίνω".

Το κέντρο, μάλιστα πόσταρε και μια φωτογραφία του Ντίσικ με τους ανθώπους του Rythmia λίγο πριν μπουν στο ελικόπτερο που θα τους μετέφερε στις εγκαταστάσεις.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία, όμως δεν μπορούμε παρά να υπογραμμίσουμε την εκωφαντική σιωπή της Κόρτνεϊ επί του θέματος. Όχι μόνο δεν έκανε κανένα σχετικό σχόλιο η σύντροφος του Σκοτ, αλλά όλα τα ποσταρίσματά της είχαν θέμα το οικογενειακό ριάλιτι και το εξοντωτικό κατά τα φαινόμενα πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η 36χρονη λεχώνα για να επανέλθει στη φόρμα της.