Κωνσταντάκη: Πέρασα πολύ άχαρη εφηβεία!

16.03.2015
Η Μαρία Κωνσταντάκη έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά και ένα δικό της στυλ που την κάνει να ξεχωρίζει γενικά ανάμεσα στις κλασσικές ωραίες συναδέλφους της που είναι συχνά στα εξώφυλλα των περιοδικών.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό In Style μίλησε για την εμφάνιση της όταν ήταν έφηβη αναφέροντας πως δεν θύμιζε καθόλου τον τωρινό εαυτό της γιατί εκτός τους ότι τότε ήταν όλοι επηρεασμένη από την εποχή, εκείνη είχε και λιγότερα κιλά.

«Στο γυμνάσιο ήμουν χάλια. Είχα το κλασικό στυλ μαύρο παντελόνι, άσπρη κάλτσα, μυτερό παπούτσι, χαρακτηριστικά της δεκαετίας του '80, τότε που όλοι ήμασταν τρελαμένοι με τον Michael Jackson και τη Madonna. Είχα κόψει, μάλιστα, και τα μαλλιά μου κοντά. Γενικά πέρασα άχαρη εφηβεία, επειδή μόλις είχα βάλει τα γυαλιά μυωπίας και ήμουν πάρα πολύ αδύνατη» δήλωσε.

Όσο αφορά την εμφάνιση της τώρα, προσέχει πολύ το ντύσιμο της σε καθημερινή βάση, ντύνεται απλά και τα τελευταία χρόνια της αρέσει περισσότερο να δείχνει τα πόδια της γιατί έχει αποκτήσει έναν συντηρητισμό σχετικά με το ντεκολτέ.