Πέτζα: Παραδέχεται τις δυσκολίες της Καμηλά στο πλευρό του

16.03.2015
Σε μία σπάνια εξομολόγηση για την Αλέκα Καμηλά προχώρησε ο Πέτζα Στογιάκοβιτς. Ο κορυφαίος πρώην πλέον καλαθοσφαιριστής μιλά για τη σύζυγό του, τις δυσκολίες που πέρασε δίπλα του, ενώ και για τη γνωριμία τους και το παιδί που ήρθε νωρίς.

Εξάλλου, μέχρι τώρα, η Αλέκα ήταν εκείνη που μιλούσε ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε όσο ζούσαν στην Αμερική και την κρίση στο γάμο τους. Αλλά και πόσο γρήγορα ήρθαν οι αλλαγές στη ζωή τους, αφού ένα μήνα μετά τη γνωριμία τους ανακάλυψαν ότι περιμένουν παιδί.

Για το αν του πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της, ο Πέτζα απαντά: «Όχι. Δεν το είχα σκεφτεί, ήμουν πολύ νέος. Ζούσα μια πολύ γρήγορη ζωή. Δεν είχα σκεφτεί πως θα μπορούσα να ερωτευτώ, ότι θα συνέβαιναν τόσο γρήγορα πράγματα στη ζωή μου. Τη γνώρισα το καλοκαίρι του 2003, στη Θεσσαλονίκη, μέσω κοινής μας φίλης. Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες, γιατί, όταν συμβαίνουν συνεχώς πράγματα στη ζωή σου, προσπαθείς να τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σου παρουσιάζονται όλα μπροστά σου. Ακούς «θα γίνεις πατέρας» και είσαι 27 χρόνων. Νομίζω πως έχουμε αντιμετωπίσει αρκετά καλά τις καταστάσεις. Η ζωή είναι απρόβλεπτη για όλους »

Αν η ζωή του είναι μια ρουτίνα, παραδέχεται: «Ένας αθλητής δεν έχει ενδιαφέρουσα καθημερινότητα. Η ζωή μας είναι συγκεκριμένη. Μια ρουτίνα. Η ζωή μου ήταν προπόνηση, ξεκούραση, παιχνίδια. Αυτό είναι εγωιστικό, γιατί οι άνθρωποι γύρω σου πρέπει να προσαρμοστούν στη ζωή σου. Αυτοί που ζουν μαζί σου πρέπει να υποστηρίξουν αυτή τη ζωή».

Και παραδέχεται ακόμη ότι η ζωή αυτή ήταν δύσκολη για την Αλέκα. «Ναι. Ζούμε μια ρουτίνα. Γιατί εγώ δεν είχα όρεξη, όταν επέστρεφα από ταξίδι στις 2 τα ξημερώματα και την επόμενη είχα προπόνηση και τη μεθεπόμενη ματς, να βγω έξω. Έπρεπε να αντιμετωπίσω δικά μου θέματα...Το στρες, την υπερένταση, την κούραση. Αυτά τα αντιμετωπίζα με τον τρόπο μου. Και είναι πολύ δύσκολο για τη σύντροφο ενός αθλητή να είναι δίπλα, να καταλαβαίνει, να στηρίζει. Από τους γονείς το περιμένεις είναι δεδομένο. Από το σύντροφο που μπαίνει στη ζωή σου δεν μπορείς να το απαιτείς» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Πηγή: περιοδικό People