Αθερίδης- Καρύδη: Αυτός ο έρωτας κρατάει πολλά χρόνια!

16.03.2015
Ο Θοδωρής Αθερίδης τα είπε πραγματικά όλα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News. Ένα μεγάλο μέρος, ωστόσο, της συνέντευξης επικεντρώθηκε στη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη. Πιο συγκεκριμένα είπε πως οι δυο τους γνωρίζονταν από το 2003, πριν δηλαδή από την ταινία “Από έρωτα”, καθώς τους είχε συστήσει η κολλητή φίλη της Σμαράγδας και φίλη του γνωστού ηθοποιού Βίκυ Βολιώτη.

«Είναι ένας έρωτας που κρατάει χρόνια;» ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο Αθερίδης απάντησε: «Ναι, κρατάει πολλά χρόνια!» και συνέχισε «από ένα σημείο και μετά η αποδοχή στους ανθρώπους που αγαπάς είναι καθολική. Τους αγαπάς όπως είναι και τα ελαττώματα που μπορεί να βλέπουν οι άλλοι εσένα σου αρέσουν».

Μοιράστηκε μάλιστα και ένα περιστατικό που οι δυο τους βρήκαν έναν τυφλό γάτο και τον «υιοθέτησαν»: «Ημασταν στο αυτοκίνητο μαζί και εκείνος ήταν στη μέση του δρόμου. Της ζήτησα να κατέβει να τον μετακινήσει, είδε τα μάτια του κλεισμένα και τελικά τον πήγαμε στον κτηνίατρο, μας είπε πως είναι τυφλός και δεν τολμήσαμε να τον αφήσουμε ξανά στον δρόμο, γιατί μας είπε πως δεν θα είχε μέλλον αν το κάναμε αυτό. Και έτσι τον κρατήσαμε».