Κυριάκου: Απαντά στις φήμες για την προσωπική της ζωή

13.03.2015
Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα θέλουν την Μαρία Έλενα Κυριάκου ερωτευμένη με το μαέστρο της, Ευθύβουλο Θεοχάρους.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν και στη δημιουργία του της μπαλάντας που τους έδωσε το εισιτήριο για τη φετινή Γιουροβίζιον, στην Αυστρία, ενώ η επαγγελματική τους σχέση είναι ιδιαίτερα στενή. Και πέρα από αυτήν, ουκ ολίγες φορές τους έχουμε δει μαζί σε εξόδους. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι η Κύπρια τραγουδίστρια είχε ανεβάσει μία selfie με το μαέστρο της και όπως καταλαβαίνεις, δεν ήθελαν και πολύ για να φουντώσουν οι φήμες για νέο έρωτα.

Ωστόσο, η Κυριάκου – και τότε και τώρα – διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είναι ζευγάρι με το γνωστό μουσικοσυνθέτη. «Δε διαβάζω τα δημοσιεύματα, είναι η αλήθεια, αλλά δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Είναι μαέστρος μου, είναι το δεξί μου χέρι, μου παίζει πιάνο, αυτά... Γράφουμε τραγούδια μαζί, περνάμε αρκετό χρόνο μαζί και λογικό είναι ο κόσμος να μπερδεύεται και να μας βγάζει ζευγάρι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατά τα άλλα, σχεδόν έναν χρόνο μετά τη νίκη της στο «The Voice», θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε μαγαζί στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, θα είναι στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου και του Κώστα Μαρτάκη, στο Ποσειδώνιο.