Τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα σε Γερμανού - Ιωάννου;

09.03.2015
Με το που έγινε γνωστό ότι Ναταλία Γερμανού και Μάνος Ιωάννου χώρισαν οριστικά, οργιάζουν τα σενάρια για τους λόγους που το ζευγάρι έφτασε στο χωρισμό.

Αυτό που ακούγεται περισσότερο, θέλει ένα τρίτο πρόσωπο να μπήκε ανάμεσα τους! Από το περιβάλλον του ζευγαριού, από την αρχή βγήκε ότι ο λόγος που χώρισαν μετά από 2,5 χρόνια, ήταν η φθορά που εμφανίσθηκε στη σχέση τους. Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός για πρώτη φορά μετά τον οριστικό χωρισμό, μιλάει στη Reallife και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Πράγματι, κάναμε προσπάθειες να μείνουμε μαζί, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Ναι, χωρίσαμε οριστικά, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν τράβαγε άλλο η σχέση μας» παραδέχεται.

Και διευκρινίζει στη συνέχεια ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. «Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν υπήρξε ούτε τρίτο πρόσωπο, ούτε καβγάδες, όπως ακούστηκε. Είδαμε ότι δεν προχωράει η κατάσταση και βάλαμε ένα τέλος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μιλιόμαστε ή γίναμε εχθροί. Μείναμε φίλοι, την εκτιμώ πάντα».

Εξάλλου, ο Ιωάννου μιλά με τα καλύτερα λόγια για την πρώην – πλέον – αγαπημένη του. «Είναι εξαιρετικό πλάσμα, περάσαμε πολύ καλά μαζί, αλλά έπεσε η αυλαία, όπως συμβαίνει σε πολλές σχέσεις. Τραβάμε πλέον ο καθένας τον δικό του δρόμο» δηλώνει χαρακτηριστικά.