Επιβεβαιώθηκε: Ο Μπρους Τζένερ γίνεται γυναίκα

31.01.2015
Ολοένα κα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρονται στην αλλαγή φύλου που δρομολογεί εδώ και καιρό ο πατριός Καρντάσιαν και να που ήρθε και η επιβεβαίωση.

Η βασική αλλαγή στην εμφάνιση του Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο, με την αφαίρεση του μήλου του Αδάμ από τον λαιμό του.

Τότε ήταν, σύμφωνα με το TMZ και πληροφορίες που έχει από τον ηγέτη της κοινότητας των τρανσέξουαλ, που ο 65χρονος πρώην ολυμπιονίκης και ριάλιτι σταρ πήρε τη μεγάλη απόφαση και έκανε το πρώτο βήμα προς την πραγματοποίησή της.

Σήμερα, όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως αναπαράγουν την είδηση που δημοσιεύει το περιοδικό People και έρχεται από πηγή πολύ κοντά στην οικογένεια Τζένερ-Καρντάσιαν και θέλει τον Μπρους ένα βήμα πριν την τελική ευθεία ενός ταξιδιού που θα μοιραστεί με όλο τον κόσμο μέσω σειράς ντοκιμαντέρ που αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο. Τόσο σύντομα...

"Ο Μπρους ολοκληρώνει τη μετάβασή του σε γυναίκα. Είναι επιτέλους χαρούμενος και η οικογένειάς του αποδέχεται αυτό που κάνει. Βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο. Και γι' αυτό είναι η τέλεια στιγμή να το πει σε όλους", μεταφέρει η πηγή του People ενώ αυτό που τονίζεται είναι πως υπάρει και σχετικό επεισόδιο στο "Keeping Up With The Kardashians" όπου ο Μπρους κάνει τη σχετική ανακοίνωση στην οικογένεια και όλοι το δέχονται κουλ και χαλαροί εκτός από την Κρις που φρικάρει τελείως.

Ε... είναι και η σύζυγος, όπως και να το κάνουμε! Εκεί προφανώς πήρε και την απόφαση να ζητήσει και το διαζύγιο η μαμά Καρντάσιαν. Πριν ο σύζυγος γίνει κανονική γυναίκα...