Λίλη: Μιλά για τις φήμες χωρισμού με Ζαγοράκη

14.01.2015
Οκτώ χρόνια γάμου μετρούν η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Και όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους ζωής, ουκ ολίγες φορές τους έχουν χωρίσει.

Ωστόσο, πέρυσι το ζευγάρι πέρασε τη χειρότερη στιγμή, αφού ένα όργιο φημών επισκίασε την οικογενειακή τους ευτυχία. Μάλιστα, Λίλη και Ζαγοράκης προκειμένου να προστατευτούν από τα αυθαίρετα δημοσιεύματα, αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν τη νομική οδό.

Και για τις φήμες εκείνες μίλησε ξανά το πρώην μοντέλο στο Πρωινό, όπου βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη (13/1). «Αν θυμάστε καλά, υπήρχε πολύ μεγάλος ντόρος γύρω από αυτό το θέμα. Γράφανε ότι χωρίζουμε και διάφορα τέτοια σενάρια. Ίσως επειδή ο κόσμος δεν με έχει συνηθίσει να βγαίνω βράδια ποτέ. Δεν το συνηθίζω επειδή δεν μου αρέσει. Έτυχε, λοιπόν, να πάω σε ένα show, σε μια παράσταση, μόνη μου, χωρίς τον Θοδωρή, με τη μαμά μου, την αδελφή μου και μία φίλη μου. Από εκεί πιστεύω ότι πυροδοτήθηκε μια συζήτηση. Ίσως αυτό τους ξένισε, επειδή δεν συνηθίζω να βγαίνω μόνη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το σύζυγό της είπε: «Είμαι ερωτευμένη και θαυμάζω τον άντρα μου. Όπως κι εσείς φαντάζομαι... Είμαστε παντρεμένοι 8 χρόνια. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ο θαυμασμός στο πρόσωπο του άντρα. Και τον θαυμάζω τον άντρα μου, για αυτό που είναι και την προσωπικότητά του, από την πρώτη στιγμή»