Χαμός: Η Μάιλι και ο αδελφός της έγιναν μπατζανάκια!

14.01.2015
Για τον δεσμό της Σάιρους με τον υιό Σβαρτσενέγκερ γνωρίζαμε. Τώρα όμως μαθαίνουμε και για ακόμη έναν μέσα στις ίδιες οικογένειες.

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ (Patrick Schwarzenegger), όμως να που η οικογένεια της άτακτης ποπ σταρ θα συγγενέψει με αυτή τον Κένεντι και από άλλη πλευρά αφού ο μικρός αδελφός της 22χρονης Μάιλι βγαίνει με την μεγάλη αδελφή του 21χρονου Πάτρικ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, όπου βλέπουμε και το πολύ ξεκάθαρο "γενεαλογικό δέντρο" των σχέσεων που ξεκινά από τον πρόεδρο Κένεντι και φτάνει στο σήμερα, ο Μπρέισον (Brason) και η Κριστίνα (Christina) είναι ζευγάρι από τον Νοέμβρη.

Ο 20χρονος ερωτοχτυπημένος νέος, μάλιστα, έχει ποστάρει και δύο πολύ χαρακτηριστικές φωτογραφίες τους στο Instagram του, τις οποίες βλέπετε στη συνέχεια...

Τελικά, όπως φαίνεται, αφού πέρασαν την "κρυάδα" με τον Άρνι πριν από πολλά χρόνια οι Κένεντι, τώρα περνούν μια δεύτερη που τους έρχεται με διπλό "χτύπημα" από τους Σάιρους... Ποιος θα το φανταζόταν...

👅🎉❤️

A photo posted by braison (@braisoncwukong) on

Found another 🙊🙊🙊❤️

Een foto die is geplaatst door braison (@braisoncwukong) op