Ρομά απείλησαν την κόρη της Λάτση!

14.01.2015
Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε η Εριέττα Κούρκουλου με το σύντροφο της, πριν λίγες μέρες. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση, που είναι γνωστή για την έντονη φιλοζωική της δράση, παραλίγο να «πληρώσει» ακριβά την αγάπη της για τα ζώα.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια στο έντυπο που φιλοξενεί τη φιλοζωική στήλη της, πριν λίγες μέρες παρέα με το σύντροφό της κατευθύνονταν προς το Μαρκόπουλο και καθώς περνούσαν από κάτι οικόπεδα, σταμάτησαν απότομα διότι πετάχτηκαν στο δρόμο τρία κουτάβια.

Η Κούρκουλου και ο Μάνος Καπότσης βγήκαν έξω από το αυτοκίνητο για να τα περισυλλέξουν, αλλά εκείνη την στιγμή, όπως αποκάλυψε, εμφανίστηκαν τρεις άντρες που έτρεχαν κατά πάνω τους, ζητώντας τους με απειλητική διάθεση να εξαφανιστούν.

«Αυτό το έργο, δυστυχώς, το έχουμε ξαναδεί όλοι εμείς που ασχολούμαστε με την προστασία των ζώων. Επειδή δεν είναι λίγες οι φορές που οι πιο τολμηροί από εμάς τους φιλόζωους έχουμε κάνει έφοδο σε τέτοιου είδους καταυλισμούς Ρομά, αντικρίζοντας σκυλιά σε φρικτή κατάσταση, άρρωστα, υποσιτισμένα και πολλές φορές νεκρά, ήξερα ότι δεν θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς τη βοήθεια της αστυνομίας» αναφέρει μεταξύ άλλων στη στήλη της για την περιπέτεια τους.