Τα... σπάει ο λαδωμένος πισινός της Κιμ Καρντάσιαν

12.11.2014
Το έκανε πάλι το θαύμα της η διάσημη, ζουμερή κυρία Γουεστ. Γδύθηκε, λαδώθηκε και πόζαρε με την... όπισθεν για εξώφυλλο περιοδικού. Φωτιά...

Κι όμως... Αντιθετα από ό,τι νομίζουν πολλοί, όπως φαίνεται, δεν τα έχουμε δει όλα από την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian).

Η 34χρονη ριάλιτι σταρ, η οποία έχει επανειλημμένα υπερασπιστεί αυτό που κάνει υποστηρίζοντας ότι "λατρεύει να μοιράζεται τη ζωή της με τον κόσμο", δεν διστάζει να πετάξει τα ρούχα της και να ποζάρει με τον πιο σέξι τρόπο, παρά το ότι στην τελευταία δημόσια, οικογενειακή εμφανισή της θύμιζε περισσότερο... καλόγρια!

Αυτή τη φορά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο εξώφυλλο του περιοδικού "Paper" το οποίο κοσμεί, παίζει το πιο διάσημο και προβεβλημένο σημείο του κορμιού της: τα τρουφαντά οπίσθιά της.

Η Κιμ γδύθηκε τελείως, λάδωσε όλο το κορμί της και πόζαρε αφήνοντας φόρα παρτίδα τον πισινό της με μια λεζάντα που τα λέει όλα. "Σπάσε το Ίντερνετ Κιμ Καρντάσιαν" είναι το μήνυμα που στέλνεται με αυτή την πόζα και δεν χρειάζεται να έχει κανείς μαντικές ικανότητες για να καναταλάβει ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει πραγματικότητα...

Τη φωτογραφία αυτή, όπως και μια ακόμη που θα δείτε παρακάτω πόσταρε η ίδια η σύζυγος του Κάνιε Γουεστ (Kanye West) σε Instagram και Twitter τονίζοντας πόσο ευτυχισμένη είναι που συνεργάστηκε με τον παγκοσμίου φήμης φωτογράφο Ζαν-Πολ Γκουντ (Jean-Paul Goude).

334.000 like μέσα σε 5 ώρες... Δεν είναι κι άσχημα!!!

Πάντως, αν μη τι άλλο, η Κιμ έχει χιούμορ και το δείχνει με το εξής τιτίβισμά της στο Twitter: "Και λένε ότι δεν έχω ταλέντο. Δοκίμασε να ισορροπήσεις ένα ποτήρι στον πισινό σου! LOL"