Δες την Άνιστον στα καλύτερά της [photos]

12.11.2014
Μπορεί να είναι διάσημη για πάνω από 20 χρόνια, από τη δεκαετία του '90, όταν μεσουρανόυσε με τα «Φιλαράκια», η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ωστόσο δηλώνει ότι σήμερα περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Harper’s Bazaar μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνει κανείς και πως έμαθε να αγαπάει τον εαυτό της μέσα από την εργένικη ζωή της. «Μετά τα 40 πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου από εργασιακής , σωματικής και ψυχοθεραπευτικής πλευράς», δήλωσε η 45χρονη Τζένιφερ. Μίλησε επίσης για φλέγοντα θέματα όπως αυτό της αγάπης και του έρωτα, οπού υπογράμμισε πως το γεγονός ότι έμεινε για ένα σοβαρό διάστημα μόνη τη βοήθησε να είναι έτοιμη ψυχή τε και σώματι για να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού με τον τωρινό αρραβωνιαστικό της, ηθοποιό Τζάστιν Θερού. «Ο Τζάστιν είναι ένα από τα πιο ταπεινά, αξιοπρεπή ανθρώπινα όντα. Δεν είναι μ@λ@κ@ς. Δεν μοιάζει με μερικούς γνωστούς και “φίλους” μας που έγιναν διάσημοι και άλλαξαν χωρίς να λένε “γεια” σε κανέναν» αναφέρει χαρακτηριστικά γι΄αυτόν και τονίζει πως το διάστημα αυτό της ενδοσκόπησης τη βοήθησε να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της, να νιώθει πιο άνετα και να είναι έτοιμη για να μεταβεί σε φάση συντροφικότητας. «Αν αγαπάς τον εαυτό σου μόνο 70% αυτό ακριβώς το ποσοστό θα σου ανταποδοθεί σε μια σχέση από τον άλλον. Οπότε πρέπει να γεμίσεις το εναπομείναν 30% και ξαφνικά η αγνή αυθεντική αγάπη να στέκεται μπροστά σου» καταλήγει. Γ.Ο

Μπορεί να είναι διάσημη για πάνω από 20 χρόνια, από τη δεκαετία του '90, όταν μεσουρανόυσε με τα «Φιλαράκια», η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ωστόσο δηλώνει ότι σήμερα περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Harper’s Bazaar μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνει κανείς και πως έμαθε να αγαπάει τον εαυτό της μέσα από την εργένικη ζωή της. «Μετά τα 40 πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου από εργασιακής , σωματικής και ψυχοθεραπευτικής πλευράς», δήλωσε η 45χρονη Τζένιφερ.

Μίλησε επίσης για φλέγοντα θέματα όπως αυτό της αγάπης και του έρωτα, οπού υπογράμμισε πως το γεγονός ότι έμεινε για ένα σοβαρό διάστημα μόνη τη βοήθησε να είναι έτοιμη ψυχή τε και σώματι για να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού με τον τωρινό αρραβωνιαστικό της, ηθοποιό Τζάστιν Θερού. «Ο Τζάστιν είναι ένα από τα πιο ταπεινά, αξιοπρεπή ανθρώπινα όντα. Δεν είναι μ@λ@κ@ς. Δεν μοιάζει με μερικούς γνωστούς και “φίλους” μας που έγιναν διάσημοι και άλλαξαν χωρίς να λένε “γεια” σε κανέναν» αναφέρει χαρακτηριστικά γι΄αυτόν και τονίζει πως το διάστημα αυτό της ενδοσκόπησης τη βοήθησε να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της, να νιώθει πιο άνετα και να είναι έτοιμη για να μεταβεί σε φάση συντροφικότητας.
«Αν αγαπάς τον εαυτό σου μόνο 70% αυτό ακριβώς το ποσοστό θα σου ανταποδοθεί σε μια σχέση από τον άλλον. Οπότε πρέπει να γεμίσεις το εναπομείναν 30% και ξαφνικά η αγνή αυθεντική αγάπη να στέκεται μπροστά σου» καταλήγει.

Γ.Ο