Τσαβαλιά- Νόβα δίνουν εξηγήσεις για το μαλλιοτράβηγμα

12.11.2014
O Mάρκος Σεφερλής ανάγκασε τη γυναίκα του Έλενα Τσαβαλιά και το όμορφο μοντέλο της πρωινής του εκπομπής Τζούλια Νόβα να δώσουν μπροστά στην κάμερα εξηγήσεις για το… μαλλιοτράβηγμα που έριξαν για χάρη του. Σας θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει μεγάλος ντόρος για την απουσία της Τζούλιας Νόβα από το πρωινό και οι φήμες έλεγαν πως η Έλενα Τσαβαλιά είχε με δική της πρωτοβουλία την είχε απομακρύνει από το πρωινό, επειδή ζήλευε την αδυναμία του συζύγου της σ΄αυτήν.

O Mάρκος Σεφερλής ανάγκασε τη γυναίκα του Έλενα Τσαβαλιά και το όμορφο μοντέλο της πρωινής του εκπομπής Τζούλια Νόβα να δώσουν μπροστά στην κάμερα εξηγήσεις για το… μαλλιοτράβηγμα που έριξαν για χάρη του.
Σας θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει μεγάλος ντόρος για την απουσία της Τζούλιας Νόβα από το πρωινό και οι …φήμες έλεγαν πως η Έλενα Τσαβαλιά είχε με δική της πρωτοβουλία την είχε απομακρύνει από το πρωινό, επειδή ζήλευε την αδυναμία του συζύγου της σ΄αυτήν. Ωστόσο στην εκπομπή της Τρίτης (11/1) η Τζούλια Νόβα δήλωσε ηχηρά παρούσα και μάλιστα την ερώτηση της Τσαβαλιά «Πότε έγινε το συμβάν Τζούλια; Πότε μαλλιοτραβηχτήκαμε;» πιάστηκε αδιάβαστη και δεν κατάλαβε τι εννοούσε. Όταν ωστόσο κατάλαβε, απάντησε πως το συμβάν έλαβε χώρα κάποια… Πέμπτη, κάνοντας φυσικά πλάκα!