Μετά τη Λόπεζ, ο Μαρκ Άντονι παντρεύτηκε ξανά!

12.11.2014
Γαμπρός ντύθηκε ακόμη μια φορά ο πρώην σύζυγος της JLo στο πλευρό της τελευταίας -και νεότατης, παρεμπιπτόντως- συντρόφου του.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) και η Σάνον ντε Λίμα (Shannon de Lima) παντρεύτηκαν χθες, Τρίτη στο πολυτελές σπίτι εκείνου στο Κάζα ντε Κάμπο στη Δομινηνικανή Δημοκρατία, σε μια πολύ ιδιωτική τελετή μεταξύ λιγοστών συγγενών και φίλων.

Αυτός είναι ο τρίτος γάμος του 46χρονου λατίνου σταρ, ο οποίος εκτός από την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) υπήρξε παντρεμένος με την πρώην μις Υφήλιο, Νταγιανάρα ντε Τόρες (Dayanara de Tores) από το 2000 μέχρι το 2004. Στη φωτογραφία που ακολουθεί το ζεύγος σε βραδινή τους έξοδο.

Ο Άντονι έχει δυο γιους από τον πρώτο του γάμο, τον 13χρονο Κρίστιαν και τον 11χρονο Ράιαν, τα 6χρονα δίδυμα Μαξ και Εμ από τον γάμο του με τη Λόπεζ που έληξε τυπικά φέτος, ύστερα από 10 χρόνια, αλλά και δυο ενήλικα παιδιά, από τη σχέση του με την Ντέμπι Ροζάντο (Debbie Rosado). Την 20χρονη Αριάνα (Arianna) και τον 24χρονο Τσέις (Chase) τον οποίο το ζεύγαρι είχε υιοθετήσει από κοινού τότε.

Η νέα κυρία Άντονι έχει επίσης έναν γιο από προηγούμενη σχέση, τον 7χρονο Ντάνιελ και δεν αποκλείεται να ετοιμάζει στον διάσημο σύζυγό της ακόμη έναν διάδοχο. Στο κάτω κάτω, δεν την πήραν και τα χρόνια. Μόλις 26 ετών είναι η καλλονή από τη Βενεζουέλα.

Όσο για την Τζένιφερ; Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον γάμο του πρώην συζύγου της, ήταν σαφής: "Είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνον".

Να ζήσουν, λοιπόν...

Για την ιστορία, η φωτογραφία στην αρχή του θέματος δεν είναι από τον γάμο του ζεύγους, αλλά από το βίντεοκλιπ του τραγουδιού "Flor Palida" του Άντονι, όπου πρωταγωνιστούν αμφότεροι... Ιδού: