Σχοινάς: Συντετριμμένος από το θάνατο του αδελφού του

07.11.2014
Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του περνά ο Διονύσης Σχοινάς, αλλά και η οικογένεια του μετά τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του, Τόλη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπως αποκαλύπτουν άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον του, είναι συντετριμμένος καθώς δε μπορεί να πιστέψει πώς «έφυγε» από τη ζωή ο 48χρονος αδελφός του. Στο πλευρό του είναι η Καίτη Γαρμπή, η οποία επίσης έχει σοκαριστεί από το χαμό του Τόλη, με τον οποίο είχαν άριστες σχέσεις, αλλά και ο γιος τους Δημήτρης, που ήταν κολλητοί με τον θείο του.

Ο 48χρονος μουσικός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ένιωσε έντονη δυσφορία και μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/11) από τον πατέρα του, στο Θριάσιο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε κι «έφυγε» από ανακοπή, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος και οδύνη την οικογένεια του, αλλά και τους φίλους του. Και δεν είναι λίγοι, αφού από τη στιγμή που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση, «πλημμύρισαν» οι προσωπικοί του λογαριασμοί στα social media «πλημμύρισαν» από μηνύματα.

Αλλά και φίλοι, συνεργάτες, και θαυμαστές, τόσο του Σχοινά, όσο και της Γαρμπή, έχουν επίσης γεμίσει τα social media με συλλυπητήρια μηνύματα. Και όλοι μιλούν για τον χαμογελαστό, καλοσυνάτο κι ευγενικό Τόλη... Εξάλλου, όλοι συμφωνούν ότι ο Τόλης ήταν το χαμογελαστό παιδί της οικογένειας, ο φύλακας- άγγελος του μικρότερου Διονύση.

Η αγάπη για τη μουσική είχε «ενώσει» ακόμη περισσότερα τα δύο αδέλφια, που συνεργάζονταν στενά. Ο Τόλης ειδικά στα Live του Διονύση έκανε τα πάντα, ήταν η ψυχή πίσω στα παρασκήνια. Όσοι ξέρουν για τη συνεργασία τους, λένε ότι ο 48χρονος μουσικός ήλεγχε τα πάντα, από την κίνηση στο καμαρίνι, μέχρι την εμφάνισή του αδελφού του στην πίστα, τα φώτα, τον ήχο. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, που ο Διονύσης έκανε πρεμιέρα στο 4711, εκείνος ήταν εκεί δίπλα του, ενώ το καλοκαίρι το πέρασαν μαζί στη Μύκονο όπου ο Διονύσης εμφανιζόταν σε γνωστό κλαμπ του νησιού.

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο (8/11) στις 12 το μεσημέρι από το νεκροταφείο του Σχιστού. Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην παρευρίσκονται εκεί κάμερες και MME.