Love Boat: Δες το καστ μαζεμένο 27 χρόνια μετά

07.11.2014
Το αρχικό πλήρωμα του θρυλικού "Πλοίου της Αγάπης" συναντήθηκε ξανά με το ίδιο κέφι του παρελθόντος.

Το "Πλοίο της Αγάπης" είναι μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών με την υπογραφή του Άαρον Σπέλινγκ (Aaron Spelling) και ταξίδεψε το κοινό του σε πανέμορφα ταξίδια με το κρουαζιερόπλοιο "Pacific Princess" από το 1977 μέχρι το 1987. Ιδού και το αρχικό 6μελές καστ της σειράς.

27 χρόνια μετά, ο "Κάπτεν Στιούμπινγκ" Γκάβιν ΜακΛέοντ (Gavin MacLeod) και το πλήρωμά του, ο αρχιθαλαμηπόλος "Γκόφερ" Φρεντ Γκράντι (Fred Grandy), ο μπάρμαν "Άιζακ" Τεντ Λάνγκ (Ted Lange), ο ατακτούλης γιατρός γνωστός ως "Ντοκ" Μπέρνι Κόπελ (Bernie Kopell), η υπεύθυνη κρουαζιέρας "Τζούλι ΜακΚόι" Λόρεν Τέουες (Lauren Tewe) και η κόρη του πλοιάρχου, "Βίκι", Τζιλ Γουέλαν (Jill Whelan) φόρεσαν ξανά τις στολές τους και ποζάρουν περιχαρείς στον φακό.

Οι ηθοποιοί δέχτηκαν πρόσκληση της εταιρείας "Princess Cruises" και έγιναν από κοινού νονοί στο νέο απόκτημά της, με το όνομα "Regal Princess", σε εκδήλωση όπου εμφανίστηκαν και άλλα μέλη του καστ αλλά και πολλοί από τους ηθοποιούς που έκαναν γκεστ στα δέκα χρόνια της σειράς.

Με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε τους τίτλους ενός επεισοδίου της σειράς με τη μουσική που είναι σίγουρα οικεία ακόμη και σε όσους, πολύ νεότερους, δεν έχουν καν εικόνα από εκείνη την εποχή.