Τζέιμι Ντόρναν: "Δεν θα δείτε το πουλί μου"

04.11.2014
Ο πρωταγωνιστής της πολυαναμενόμενης ταινίας "50 αποχρώσεις του γκρι" προειδοποιεί το κοινό να κρατά... μικρό καλάθι.

Η κινηματογραφική μεταφορά του ερωτικού μπεστ σέλερ "50 αποχρώσεις του γκρι", αναμένεται με αγωνία από τους θαυμαστές της καυτής τριλογίας της Ε. Λ. Τζέιμς (E. L. James) τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους και να που ο πρωταγωνιστής της θέτει τα όρια της... αναμενόμενης γύμνιας.

Ο Τζέιμι Ντόρναν (Jamie Dornan) έχει αναλάβει τον ρόλο του βιτσιόζου εκατομμυριούχου Κρίστιαν Γκρέι, ο οποίος από ένα σημείο και μετά ζει και αναπνέει για τη νεαρή και άβγαλτη Αναστάζια Στιλ, την οποία και μυεί στον ολοδικό του ερωτικό κόσμο.

Τον ρόλο της Αναστάζια ερμηνεύει η κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) και του Ντον Τζόνσον (Don Johnson), Ντακότα (Dakota), αλλά τα μηνύματα για τη χημεία των δύο πρωταγωνιστών δεν είνα και πολύ "καυτά" με δεδομένο ότι πολλές από τις σκηνές χρειάστηκε να ξαναγυριστούν.

Όπως και να έχει, μια πρώτη γεύση από το τρέιλερ που "παίζει" επισήμως μπορείς να πάρεις αμέσως στη συνέχεια:

Τώρα λοιπόν έρχεται ο 32χρονος πρωταγωνιστής να ξεκαθαρίσει ότι παρά τις έντονες σκηνές σεξ που σίγουρα υπάρχουν στο φιλμ, το δικό το μόριο δεν θα το δούμε φόρα παρτίδα.

"Θέλουμε να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα του κοινού χωρίς να τους φρικάρουμε, οπότε δεν θέλαμε να κάνουμε κάτι άσχημο ή υπερβολικά παραστατικό", εξήγησε ο Ντόρναν, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού παιδιού, μιλώντας στο περιοδικό "Observer".

"Υπήρχαν συμβόλαια που εξασφάλιζαν ότι οι θεατές δεν θα έβλεπαν το πουλί μου", ξεκαθάρισε ο Ντόρναν τονίζοντας ότι η σκηνοθέτις, Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον (Sam Taylor-Johnson), είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα που θα δείξει σίγουρα μερικά κομμάτια με υπονοούμενο, αλλά όχι κάτι που βγάζει μάτι. Μάλιστα...

Πάντως, η Μέλανι Γκρίφιθ σε πρόσφατη συνέντευξη αποκάλυψε ότι ούτε εκείνη, ούτε ο πατέρας της Ντακότα θα πάνε να δουν την ταινία. Γιατί μπορεί το... όργανο του Τζέιμι Ντόρναν να μην φανεί, όμως κάτι μας λέει ότι από Ντακότα Τζόνσον θα δείξει μπόλικη!