Θωμαή Απέργη: Τη ρωτάνε άπειρα κορίτσια στο Facebook πώς έχασε 20 κιλά

04.11.2014
Η Θωμαή Απέργη έχει αποκαλύψει πως έχει χάσει είκοσι κιλά, αλλά το δύσκολο δεν ήταν να τα χάσει αλλά να τα διατηρήσει και να μείνει καλλίγραμμη... Τα κορίτσια τη ρωτάνε στο Facebook πως αδυνάτισε, και τι να κάνει η κοπέλα απαντάει!

Κάθε φορά που ένα έντυπο κάνει συνέντευξη στην εξωτική τραγουδίστρια οι ερωτήσεις για την εμφάνισή της πέφτουν βροχή! Πολλές φορές έχει δηλώσει ότι είχε κάποια παραπανίσια κιλά... τώρα μάς λέει και πώς έχασε 20 ολόκληρα κιλά:

«Τα κιλά τα έχασα σταδιακά, χωρίς πίεση, αλλά τα έχω πει όλα με κάθε λεπτομέρεια... Πάντα θα προσέχω από δω και πέρα! Δεν έχω κάνει όμως ποτέ κάτι ακραίο. Με ρωτάνε άπειρα κορίτσια στο Facebook τι να κάνουν, και τους λέω ότι στόχος δεν είναι να χάσεις τα 5, τα 10, τα 15 κιλά αλλά να χτίσεις ένα μοντέλο με σωστές διατροφικές συνήθειες που θα το κουβαλάς για πάντα στη ζωή σου», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο «miss glitter».

Kαι πρόσθεσε: «Τίποτα! Έκανα παλιά γυμναστική και τώρα που έχω χάσει αρκετό λίπος, φαίνεται. Θέλω να ξαναγυμναστώ, αλλά δεν προλαβαίνω!».

Η Θωμαή Απέργη συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από τρία χρόνια μέσα από την παρέα της Panik Records και εντυπωσίασε με τo sexy latin παρουσιαστικό της, ενώ πολύ σύντομα απέκτησε φανατικό κοινό.