Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το θάνατο της Αλεξιάδου

30.10.2014
Μετά το θρίλερ που παίχτηκε την Τετάρτη (29/10) με το θάνατο της Αλεξίας Αλεξιάδου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες λεπτομέρειες για τις τελευταίες ώρες.

Η κόρη της Βέφας έφυγε τα ξημερώματα της Τετάρτης από σοβαρή κρίση άσθματος, που φαίνεται ότι προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς! Ήταν γύρω στις έξι το πρωί όταν στο νοσοκομείο ΚΑΤ που εφημέρευε, έφτασε ο σύζυγός της, έχοντας δίπλα του την Αλεξία, η οποία όπως ακούσαμε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είχε ήδη πάθει ανακοπή!

Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε στην εκπομπή «ΜΙΑ» ο Διευθυντής της Ιατρικής Μονάδας στα Επείγοντα του ΚΑΤ, Γιώργος Μαχαιράς, είναι συγκλονιστικές, αφού όπως είπε, οι γιατροί την διασωλήνωσαν αμέσως, καταφέρνοντας να την ανανήψουν.

Για μιάμιση ώρα περίπου, η καρδιά της επανήλθε έχοντας σφυγμό! Ωστόσο, λίγο αργότερα έπαθε μία δεύτερη ανακοπή, που ήταν και η μοιραία για τη ζωή της, αφού οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Η σορός της Αλεξίας στάλθηκε για νεκροψία-νεκροτομή και σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, τα αίτια του θανάτου της είναι παθολογικά, χωρίς, όμως, να μπορούν ακόμη να τα προσδιορίσουν. Ωστόσο, οι γιατροί αναμένουν τις τοξολογικές και αιματολογικές εξετάσεις που θα βγουν ένα μήνα μετά, και θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.