Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ

30.10.2014
Στο νοσοκομείο βρίσκεται η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Σούλη Σαμπάχ. Την είδηση έκανε γνωστή η ηθοποιός και φίλη της, Καίτη Φίνου, η οποία μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook έκανε έκκληση για αίμα.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε χαρακτηριστικά: «Η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό κι έχει επειγόντως ανάγκη από αίμα. Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει, μπορεί να πάει στο κοντινότερο του νοσοκομείο και να δώσει, απλά με το ο όνομα του ασθενούς και το νοσοκομείο που νοσηλεύεται. Ευχαριστούμε».

Η Σούλη Σαμπάχ ( το πραγματικό της όνομα είναι Αναστασία Χριστοδούλου) γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια στις 16 Φεβρουαρίου 1932. Ο πατέρας της καταγόταν από το Πολέμι της Πάφου και η μητέρα της από τη Χίο. Τη δεκαετία του 1960 ήρθε στην Αθήνα και άρχισε να τραγουδάει στο γνωστό κοσμικό κέντρο "Τζάκι". Έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία "Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο" μαζί με τους Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο και Τζένη Καρέζη. Έχει επίσης παίξει στην τηλεόραση και στο θέατρο σε σημαντικές παραστάσεις και επιθεωρήσεις (Η καφετζού, Η βίλλα των οργίων, Διακοπές στην Αίγινα, Ο λουστράκος κ.ά). Σημειώστε πως ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Δημήτρη Νικολαΐδη.