Αποκλειστικό: Μάθε το φύλο του μωρού της Ελένης

30.10.2014
Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμη την τέταρτη εγκυμοσύνη της και να αποδείχτηκε... άνθρακας ο θησαυρός ότι θα το έκανε ανήμερα των γενεθλίων της (29/10), όμως, η παρουσιάστρια διανύει τον τέταρτο μήνα.

Κι εννοείται ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας εκείνη, αλλά και ο Ματέο Παντζόπουλος. Μάλιστα, η Ελένη έχει δει και το φύλο του μωρού. Και μπορεί δημοσίευμα περιοδικού να υποστήριζε ότι περιμένει αγόρι, όπως και η Σάσα Σταμάτη τις προάλλες στο πρωινό, όμως, έρχεται... η τρίτη κόρη!

Η τελευταία επίσκεψη στον γυναικολόγο έδειξε κοριτσάκι (πάντα με πιθανότητες βέβαια, που είναι και οι περισσότερες) κι έτσι η Ελένη μετά τη Λάουρα (9 ετών) και τη Βαλέρια (6 ετών) θα αποκτήσει ακόμη μία κόρη. Όσο για τον ερχομό του μωρού, αναμένεται τον Απρίλιο!

Τώρα πότε η Ελένη θα επιβεβαιώσει με κάθε επισημότητα την εγκυμοσύνη της, κανείς δεν το γνωρίζει. Πάντως, τα ρούχα που επιλέγει τις τελευταίες μέρες, αλλά και οι ατάκες/σπόντες «μαρτυρούν» τη γλυκιά περίοδο που διανύουν εκείνη και ο σύντροφός της. Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, η παρουσιάστρια στους φίλους και συνεργάτες έχει πια ανακοινώσει τα χαρμόσυνα! Μένει να το κάνει και στο κοινό της.....