Αλεξιάδου: Το μεσημέρι της Πέμπτης η κηδεία

30.10.2014
Ένα θρίλερ παίχτηκε γύρω από το θάνατο της Αλεξίας Αλεξιάδου, αφού μέχρι τις βραδινές ώρες η θλιβερή είδηση πότε επιβεβαιωνόταν και πότε διαψευδόταν, ενώ η οικογένεια της τηρούσε σιγή ιχθύος.

Δυστυχώς, ο θάνατος της 43χρονης μαγείρισσας και μητέρας δύο ανήλικων κοριτσιών επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (29/10). Η Αλεξία υπέφερε από χρόνιο άσθμα και οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι ο θάνατος της επήλθε από σοβαρή κρίση άσθματος την ώρα που κοιμόταν.

Η οικογένεια της τη μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Τόσο η Βέφα Αλεξιάδου όσο και η οικογένεια της είναι συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό της αγαπημένης τους Αλεξίας, ενώ συγκλονισμένοι είναι και όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί της. Εξάλλου, η Αλεξία ήταν ένας χαρούμενος κι ευγενικός άνθρωπος και όλοι έχουν να πουν από έναν καλό λόγο για εκείνη.

Λίγες ώρες πριν η αδελφή της Άντζυ με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook επιβεβαίωνε τη θλιβερή είδηση, ενώ αποχαιρετούσε την αγαπημένη της αδελφή. Χαμός, όμως, επικρατεί και στα social media, όπου κατά δεκάδες φίλοι, γνωστοί και απλοί θαυμαστές στέλνουν το δικό τους «αντίο» στην κόρη της Βέφας Αλεξιάδου. Ανάμεσα στα μηνύματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά της Ζήνας Κουτσελίνη, Νανάς Καραγιάννη, αλλά και Μαρίας Λόη με την οποία μάλιστα η Αλεξία θα βρίσκονταν σε λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη.

Η κηδεία της Αλεξίας θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης (30/10) στις 15:00 από το Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας