Τζένιφερ Λόπεζ: Ξέρω τι σημαίνει κακοποίηση

30.10.2014
Καυτές αποκαλύψεις για τις ερωτικές σχέσεις της κάνει η 45χρονη σταρ στο πρώτο της βιβλίο που βγαίνει στα βιβλιοπωλεία την επόμενη εβδομάδα.

Εκτός από τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια και σχεδιάστρια μόδας τώρα η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έγινε και συγγραφέας, καθώς ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του βιβλίου της που θα εμφανιστεί στα ράφια στις 4 Νοεμβρίου, σε Αγγλικά και Ισπανικά από τις εκδόσεις Penguin και έχει τίτλο "True Love" (Αληθινή Αγάπη).

Όπως συχνά συμβαίνει με τους πρωτοεμφανιζόμενους συγγραφείς, το βιβλίο είναι αυτοβιογραφικό και όπως προδίδει ο τίτλος, επικεντρώνεται στις τραυματικές ερωτικές εμπειρίες της Λόπεζ.
"Δεν μου μαύρισε ποτέ κανείς το μάτι, ούτε μου μάτωσε τα χείλια, αλλά υπήρξα σε σχέσεις όπου ένιωθα κακοποιημένη με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο: ψυχολογικά, πνευματικά, λεκτικά", γράφει σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο People.
"Ξέρω ακριβώς τι σημαίνει για την ψυχή σου να νιώθεις υποτιμημένη από τον τρόπο που σου φέρεται ο αγαπημένος σου… Όμως, κάθε μέρα που μένεις μαζί του, κάθε μέρα που αποδέχεσαι τις καταστάσεις, είναι ακόμη μια μέρα που λες ότι δεν πειράζει".

Η Τζένιφερ έχει πάρει διαζύγιο τρεις φορές, από τους Οτζάνι Νόα (Ojani Noa), Κρις Τζαντ (Cris Judd) και εσχάτως, τον Μαρκ Άντονι (Marc Anthony). Επίσης, έχει περάσει από κάποιες σχέσεις που τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας με τον Ντίντι (Diddy), τον Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) και τον Μπεν Άφλεκ (Ben Άφλεκ).

Η Τζένιφερ γράφει για τη μέρα που συνειδητοποίσε ότι ο δεσμός της με τον Μαρκ έπρεπε να τελειώσει, αποκαλύπτοντας πως η "φώτιση" της ήρθε ενώ βρισκόταν στο μακιγιάζ για μια φωτογράφιση.
"Μόλις είχα γιορτάσει την έβδομη επέτειο του γάμου μας. Όποιος με έβλεπε απ' έξω θα πίστευε ότι η ζωή μου ήταν τέλεια. Αυτό που δεν ήξερε ο κόσμος ήταν ότι η ζωή μου δεν ήταν και τόσο καλή. Η σχέση μου κατέρρεε και ήμουν τρομοκρατημένη", γράφει.
"Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή και ένιωθα ότι δεν μπορώ ν' αναπνεύσω. Η μητέρα μου που ήταν εκεί έτρεξε κοντά μου. Ξεστόμισα τις λέξεις: 'Δεν νομίζω ότι μπορώ να μείνω άλλο με τον Μαρκ'. Μετά ξέσπασα σε κλάματα".

Αλλά, σύμφωνα με την ίδια όλα είναι καλά τώρα, σημειώνει το Cover Media. Μετά από μια διαδρομή "ανάρρωσης και επαναπροσδιορισμού" η Τζένιφερ βρίσκεται "στην καλύτερη φάση" που έχει βρεθεί ποτέ:
"Δεν είμαστε θύματα σ' αυτή τη ζωή", τονίζει.