Κούτσερ: Η Ντέμι με έκανε πατέρα πρώτη φορά

30.10.2014
Ούτε έναν μήνα ζωής δεν έχει συμπληρώσει η κόρη του διάσημου ηθοποιού και της Μίλα Κούνις και εκείνος μιλά για τις άλλες... τις μεγαλύτερες!

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) υποδέχτηκε την πρώτη του κορούλα τον περασμένο μήνα, όταν η αγαπημένη του Μίλα Κούνις (Mila Kunis) γέννησε τον καρπό του έρωτά τους, τη μικρή Γουάιατ (Wyatt).

Όμως, πατέρας υπήρξε κι άλλη φορά στο παρελθόν, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο 36χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή "The Talk" την Τετάρτη και παραδέχτηκε ότι το να είσαι γονιός σε ένα βρέφος είναι κάτι συγκλονιστικό και πρωτόγνωρο, όμως ο ίδιος έχει μια κάποια εμπειρία καθώς υπήρξε ήδη πατέρας σε κορίτσια και μάλιστα μέχρι την εφηβεία τους.

Φυσικά ο Άστον αναφέρεται στις κόρες της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και του Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), την 26χρονη Ράμερ (Rumer), την 23χρονη Σκάουτ (Scout) και η 20χρονη Ταλούλα (Tallulah) για τις οποίες ο ίδιος υπήρξε πατριός τα έξι χρόνια που έζησε παντρεμένος με τη μαμά τους.

"Όλοι λένε ότι το παιδί δεν έρχεται με εγχειρίδιο αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια καθώς τώρα πια υπάρχει το Google, όπου μπορείς να βρεις τα πάντα. Εγώ, πάω στη σύντροφό μου. Μιλάω στη Μίλα και παίρνουμε τις αποφάσεις. Κάναμε και οι δύο πολύ ψάξιμο για τα μωρά. Αν και εγώ, υπήρξα γονέας σε έφηβα κορίτσια στο παρελθόν και έτσι έχω εμπειρία από κορίτσια ηλιλίας 7 ετών μέχρι και 25", υποστήριξε ο Κούτσερ ξεκαθαρίζοντας όμως ότι "τα βρέβη είναι άλλο πράγμα... Εκεί υπάρχει το Google".