Αλεξιάδου: Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της

30.10.2014
Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της Αλεξίας Αλεξιάδου από τον αιφνίδιο θάνατο της.

Η αγαπημένη μαγείρισσα και κόρη της Βέφας Αλεξιάδου «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/10) από ανακοπή καρδιάς, που φαίνεται ότι προήλθε από σοβαρή κρίση άσθματος. Ο χαμός της προκάλεσε σοκ και τα μηνύματα συμπαράστασης και θλίψης έχουν «πλημμυρίσει» τους λογαριασμούς της στα social media.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (29/10), η αδελφή της Άντζυ δημοσίευσε στο χρονολόγιο της Αλεξίας ένα σπαρακτικό μήνυμα για τον αιφνίδιο χαμό της. και μόλις πριν λίγες ώρες, το πρωί της Πέμπτης (30/10) ο σύζυγός της έγραψε το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα στο facebook.

"Εγω και η οικογενεια μας θελουμε να σας ευχαριστησουμε για την συμπαρασταση σας στην τρομερη αυτη συμφορα που μας βρηκε. Ομως εμεις την Αλεξια παντα θα την εχουμε κοντα μας γιατι ηταν το πιο γλυκο πλασμα του κοσμου... Τωρα θα μας προστατευει απο ψηλα εκει στις γειτονιες των αγγελων. Καλο ταξιδι γλυκια μου γυναικα ......δεν θα σε ξεχασουμε ποτε. και τα παιδια σου θα τα βλεπεις να εχουν συνεχεια προοδο και να σου στελνουν μονο χαρες
.....Β.Κιτσακης" έγραψε χαρακτηριστικά.