Ούμα Θέρμαν: Ο πρώην την τρέχει στα δικαστήρια

15.10.2014
Τελικά ο χωρισμός της διάσημης ηθοποιού από τον εκατομμυριούχο σύντροφό της δεν φαίνεται να είναι τόσο ομαλός όσο έδειχνε στην αρχή.

Η Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) και ο Αρπάντ Μπουσόν (Arpad Busson) χώρισαν τον Απρίλιο του 2014, για δεύτερη φορά αφού είχε προηγηθεί και μια πρώτη το 2011. Βέβαια στο μεταξύ είχαν αποκτήσει και μια κορούλα, η οποία σήμερα είναι δύο ετών.

Η Λούνα (Luna) η οποία, παρεπιπτόντως βαφτίστηκε Ροσαλίντα Αρούσκα Αρκάντινα Αλταλούν Φλόρνενς Θέρμαν-Μπουσόν (Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson), φαίνεται ότι είναι και το "μήλον της έριδος" μεταξύ των δύο πρώην.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο 50χρονος εκατομμυριούχος τραπεζίτης -ο οποίος για την ιστορία είναι πατέρας και των δύο αγοριών της Ελ ΜακΦέρσον (Elle Mc Pherson) την οποία επίσης, όμως, ο ίδιος δεν παντρεύτηκε ποτέ- κατέθεσε αίτηση για ανάκτηση κηδεμονίας της κόρης του στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν.

Επίσημη ανακοίνωση δνε υπάρχει από καμία πλευρά ακόμη, οπότε αναμένουμε. Να θυμίσουμε επίσης ότι η 43χρονη σταρ έχει ακόμη δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Ίθαν Χοκ (Ethan Hawk), τον 11χρονο Λέβον (Levon) και τη 15χρονη Μάγια (Maya).