Ο Λαζάρου έκανε την Αμάλ να γλύφει τα δάχτυλά της

15.10.2014
Ελληνικές θαλασσινές νοστιμιές από τα χεράκια του δημοφιλούς σεφ γεύτηκε η κυρία Κλούνεϊ και έμεινε κατενθουσιασμένη.

Η Αμάλ Κλούνεϊ (Amal Clooney) -όπως λέγεται πια επίσημα η κυρία Αλαμουντίν (Alamouddin) τουλάχιστον στις επαγγελματικές τις δραστηριότητες- βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και, όπως είναι φυσιολογικό μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) έχει έρθει στη χώρα μας ως μέλος αντιπροσωπείας βρετανικού νομικού γραφείου που σκοπό έχει να συμβουλέψει την ελληνική κυβέρνηση ως προς τους χειρισμούς για τη διεκδίκηση των μαρμάρων του Παρθενώνα από τους βρετανούς. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο παράδοξο λόγω της εθνικότητας των διακεκριμένων δικηγόρων, όμως, όπως φαίνεται, η δουλειά είναι δουλειά...

Η Αμάλ και οι συνάδελφοί της μένουν στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" και χθες το μεσημέρι μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα, η "παρέα" κατηφόρισε προς το Μικρολίμανο όπου γευμάτισε στο εστιατόριο "Βαρούλκο" του Λευτέρη Λαζάρου.

Το κυρίως μενού που επιμελήθηκε ο ίδιος ο διάσημος σεφ περιλάμβανε αχινοσαλάτα, μαριναρισμένο λαβράκι με extra παρθένο ελαιόλαδο και λεμόνι, κριθαράκι με γαρίδες Αμβρακικού, φιλέτο χριστόψαρο με μους σελινόριζα και λαδολέμονο λαχανικών ενώ για επιδόρπιο προσφέρθηκε παρφέ με κρέμα τυριού σε τραγανό μπισκότο λεμόνι συνοδευόμενο από βελούδινη κρέμα passion fruit και παγωτό πραλίνα.

Οι πληροφορίες θέλουν την Αμάλ ενθουσιαμένη από το φαγητό -αλλά και τον ίδιο τον Λαζάρου και το προσωπικό του καταστήματος- να έχει απολαύσει ιδιαίτερα το γεύμα της συζητώντας με την καλύτερη διάθεση.

Στον λογαριασμό του εστιατορίου στο Facebook ανέβηκαν χθες φωτογραφίες όπου η κυρία Κλούνεϊ αστειεύεται με τον Λευτέρη Λαζάρου υπό το βλέμμα της υπουργού Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη, ενώ βλέπουμε επίσης το ευχαριστήριο σημείωμα που άφησε στο βιβλίο του "Βαρούλκου" η Αμάλ.