Επιτέλους, γέννησε η Μίλα Κούνις -αλλά δύσκολα!

02.10.2014
Λίγο ακόμη και θα έσκαγε η σύντροφος του Άστον Κούτσερ, αλλά πληροφορίες τη θέλουν να έφερε χθες στο κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Κοριτσάκι!

Όπως μεταδίδει το δίκτυο TMZ, η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) γέννησε την Τρίτη ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον εδώ και έξι μήνες αρραβωνιαστικό της, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, ωστόσο πηγές του δικτύου μεταφέρουν ότι το ζευγάρι έφτασε στο ιατρικό κέντρο Cedars-Sinai του Λος Άντζελες -χωρίς άλλους μαζί τους- στις 6 το πρωί της Τρίτης και μπήκαν τρέχοντας στην αίθουσα τοκετών και το μωράκι ήρθε αργά το απόγευμα.

Ο Άστον λέγεται ότι ήταν μαζί με την αγαπημένη του σε όλο τον τοκετό ενώ οι πληροφορίες θέλουν τη μικρούλα να παίρνει τις πρώτες της ανάσες την ίδια ώρα που εορταζόταν η Εβραϊκή Πρωτοχρονιά.

Να τους ζήσει, λοιπόν, το παιδάκι, το οποίο, όπως ο διάσημος μπαμπάς της είχε φροντίσει να μας δείξει την περασμένη εβδομάδα θα μεγαλώσει μέσα σε μια... κιβωτό.

Πάντως αξίζει το χθεσινό ποστάρισμα του μπαμπά Άστον δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο. Με λεζάντα "Τέτοια πράγματα σε κάνουν να σκέφτεσαι" -σε ελεύθερη απόδοση- ο 36χρονος ηθοποιός ανέβασε στο Facebook αυτή τη φωτοτογραφία στέλνοντας σαφές μηνυματάκι. Μίλα... λαμβάνεις;