Φειδά: Όλη η αλήθεια για την πραγματική σχέση με τη μάνα της

01.10.2014
Χρόνια είχαμε να ζήσουμε οικογενειακά ξεκατινιάσματα στην τηλεόραση και να είναι καλά ο Μένιος ο Φουρθιώτης, που είχε την έμπνευση να φέρει στην εκπομπή του, τη μάνα της Σίσσυς Φειδά.

Η μητέρα της γνωστής διακοσμήτριας μίλησε για την κόρη της με πολύ σκληρά λόγια και το ξεκατίνιασμα της προκάλεσε αρνητική εντύπωση σε όσους την ακούσαμε, αλλά και την οργή της διάσημης κόρης της.

Ωστόσο, όλοι μείναμε με την απορία: ποια είναι η πραγματική σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Και την απορία/περιέργεια τούτη έρχεται να μας λύσουν κολλητοί φίλοι της Σίσσυς, όπως η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.

« Στενοχωρήθηκε πολύ, είναι τόσο αξιοπρεπής και ευγενής και δεν της αξίζει όλο αυτό. Δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν» δήλωσε η θεατρολόγος στο περιοδικό ΟΚ. Ένας άλλος φίλος της Φειδά, ο Χρήστος Δεληλάμπρος αποκαλύπτει ότι οι δυο τους δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις: «Με τη μητέρα της δεν έχουν σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια. Ουσιαστικά ποτέ δεν είχαν. Βέβαια η Σίσσυ την προσκάλεσε στο γάμο και ούτε ήθελε να κρύψει κάτι από αυτήν. Απλά η μητέρα της άρχισε να της λέει ότι θα φορέσει προκλητικά ρούχα και έτσι δημιουργήθηκε η διένεξη. Είχε καλέσει κι άλλους συγγενείς η Σίσσυ αλλά μετά από αυτό δεν θα έρθουν, θα γίνει σε στενό κύκλο ο γάμος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: περιοδικό ΟΚ