Κέιτ: Τα δίδυμα και η μεγάλη απογοήτευση

02.10.2014
Σάλο έχει προκαλέσει η φήμη ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ περιμένει δίδυμα. Η ίδια όμως είναι πολύ λυπημένη για κάτι άλλο και το εκφράζει δημόσια.

Η Κέιτ (Kate) είναι έγκυος ξανά και τις τελευταίες μέρες έχει... βουίξει ο τόπος με φήμες που τη θέλουν να ετοιμάζει μεμιάς δυο αδελφάκια για τον 14 μηνών πρίγκιπα Γεώργιο (prince George).

Φυσικά επίσημη ενημέρωση σχετικά δεν υπάρχει, όμως δύο είναι τα στοιχεία στα οποία βασίζονται οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί.

Αρχικά τα συμπτώματα της υπερέμεσης εγκυμοσύνης που ταλαιπωρούν την 33χρονη δούκισσα πολύ περισσότερο από την πρώτη φορά, όπως φαίνεται.

Σύμφωνα με γυναικολόγους, η δίδυμη κύηση ενδέχεται όντως να διπλασιάσει τέτοιου είδους συμπτώματα και αν λάβουμε υπόψην ότι η Κέιτ έχει να εμφανιστεί δημόσια έναν μήνα τώρα ενώ χθες αναγκάστηκε να ματαιώσει ακόμη μια επίσημη υποχρέωσή της, το καμπανάκι χτυπά κάπως ύποπτα.

Σε αυτό το σημείο έρχεται και η έντονη απογοήτευση της Κέιτ η οποία φρόντισε να την επικοινωνήσει και γραπτά στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ επρόκειτο σήμερα να παραβρεθεί σε ειδική εκδήλωση στο Art Room, μία από τις φιλανθρωπίες της οποίες υποστηρίζει προσωπικά. Και ενώ μέχρι χθες ήταν σίγουρο ότι θα πήγαινε, με επίσημη ανακοίνωση του το παλάτι του Κένσινγκτον ενημερώνει τελικά ότι η δούκισσα δεν θα τα καταφέρει να παραβρεθεί.

Η ίδια η Κέιτ εκφράζει τη μεγάλη λύπη της στα παιδιά που την περίμεναν στην εκδήλωση με χειρόγραφη επιστολή που ζήτησε να διαβαστεί ως έχει, ενώ για να γυρίσουμε στο δεύτερο στοιχείο που "μαρτυρά" δίδυμη κύηση, θα σταματήσουμε στα γραφεία των bookers, οι οποίοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Ως γνωστόν, στον τζόγο όλα παίζονται. Μια βασιλική εγκυμοσύνη, μάλιστα, μπορεί να σπάσει τα ταμεία. Δημοφιλή γραφεία στοιχημάτων "έπαιξαν" την πιθανότητα των διδύμων και αυτό που συνέβη δεν είχε προηγούμενο. Τέτοια ανταπόκριση υπέρ αυτής της επιλογής δεν την περίμενε κανείς. Αποτέλεσμα; Οι αποδόσεις άλλαξαν μεμιάς και οι ειδικοί αποφάνθηκαν: "Τέτοια σιγουριά δεν εξηγείται αλλιώς. Κάποιος έχει πληροφορίες εκ των έσω". Βρε λες;