JLo: Η αντίδραση στο σχόλιο του Diddy περί... πισινού

02.10.2014
Ο διάσημος μουσικός εκφράστηκε εγκωμιαστικά για τα οπίσθια της πρώην αγαπημένης του και ιδού πώς αντέδρασε εκείνη όταν τον άκουσε.

Ο P. Diddy και η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) υπήρξαν ζευγάρι για σχεδόν τρία χρόνια την εποχή που εκείνη έκανε τα πρώτα βήματα στην καριέρα της και όπως δηλώνουν και οι δυο η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός που νιώθουν ο ένας για τον άλλο δεν έχει αλλάξει.

Τώρα βέβαια, ο 44χρονος μουσικός εστίασε ιδιαίτερα σε ένα σημείο του σώματος της πρώην αγαπημένης εκφράζοντας δημοσίως τον... θαυμασμό του, αλλά αυτό δεν έδειξε να την πειράζει όταν το έμαθε.

Ο Diddy χαρακτήρισε τον πισινό της 45χρονης σταρ "έργο τέχνης", ενώ ο περισσός ενθουσιασμός του σε όλη τη διάρκεια της απόκρισης δεν... κρύβεται.

Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος του Access Hollywood ζητά τη γνώμη του για το αντίπαλον δέος, τον πισινό της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) ο "Πάφι", όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλεί ακόμη η JLo, ζητά συγνώμη τόσο από τη σέξι ριάλιτι σταρ όσο και από τον σύζυγό της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) αλλά... "ο δικός σας δεν πιάνει μία μπροστά στον δικό σας", είναι σαν να τους λέει...

Το Access Hollywood κάλεσε αμέσως μετά και την ίδια τη Λόπεζ και ανάμεσα στα άλλα, της ζήτησε να σχολιάσει το σχόλιο του πρώην καλού της για τον πωπό της. [στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις ολόκληρο το -πραγματικά απολαυστικό- απόσπασμα]

Εκείνη έδειξε μεγάλη έκπληξη, όμως αμέσως το γύρισε και εστίασε στο πόσο αγαπιούνται ακόμη οι δυο τους, τονίζοντας πόσα πολλά της έμαθε ο Diddy, ως προς τα επαγγελματικά της, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και τον δικό της θαυμασμό για το πόσο έχει εξελίξει την καριέρα του.

Μπράβο, βρε παιδιά, πάντα τέτοια...

Πάντως, στη συνέντευξη, η Τζένιφερ απαντά και σχετικά με το σούπερ σέξι βίντεο του τραγουδιού "Booty" όπου πρωταγωνιστές είναι τα οπίσθιά της μαζί με εκείνα της Ίγκι Αζαλέα (Iggy Azalea). "Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ξαφνιάστηκα και αναρωτήθηκα πόσο χρονών είμαι και τι κάνω εγώ εδώ, όμως τελικά αποφάσισα να το κάνω για το καλό όλων των γυναικών. Γιατί δηλαδή; Ύστερα από κάποια ηλικία πρέπει να σταματήσεις να γλεντάς; Πρέπει να σταματήσεις να είσαι σέξι;". Έτσι εξηγείται, λοιπόν... Ακούτε κορίτσια;;;;