Αποκλειστικό: Ο γάμος του Κλούνεϊ βήμα βήμα

27.09.2014
Λίγες ώρες πριν την γαμήλια τελετή του διάσημου γόη και της αγαπημένης του Αμάλ, το Womenonly "τρύπωσε" στα άδυτα των χώρων που φιλοξένησαν τη μεγάλη βραδιά. Έλα μαζί μας!

Παρά τα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες περί αλλαγής σχεδίου για γάμο τη Δευτέρα, η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και της Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Womenonly, ο γάμος θα "κινήσει" στις 7μ.μ. ώρα Ιταλίας (δηλαδή 8μ.μ. Ελλάδας) και θα πραγματοποιηθεί μέσα στους χώρους του Palazzo Papadopoli όπου στεγάζεται το υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Aman Canal Grande Venice".

Αρχικές πληροφορίες ήθελαν τη βραδιά να μοιράζεται ανάμεσα σε αυτό το ξενοδοχείο και το Cipriani όμως αυτό που ισχύει τελικά είναι ότι στο δεύτερο μένουν οι περισσότεροι από τους καλεσμένους του ζεύγους και ότι εκεί δείπνησαν όλοι μαζί την παραμονή, με τη νύφη... φωτιά στα κόκκινα να κλέβει την παράσταση.

Όλοι οι καλεσμένοι του διάσημου ζεύγους -εκτός φυσικά από τους πολύ οικείους που μένουν στο Aman, έτσι κι αλλιώς- θα φτάσουν στην ιδιωτική προβλήτα του "Canal Grande" η οποία θα έχει καλυφθεί με μια φυσούνα ώστε να μην δοθεί τροφή στους παπαράτσι.

Από εκείνη τη στιγμή και για όσο κρατήσει η βραδιά τα κινητά όλων των παραβρισκόμενων, καλεσμένων και εργαζομένων θα έχουν συγκεντρωθεί για ευνόητους λόγους, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διατηρηθεί η μυστικότητα της βραδιάς.

Όλες οι κουρτίνες στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο -το οποίο παρεμπιπτόντως ως κτίριο ανήκει σε Έλληνα και έχει πρόσφατα ανακαινιστεί από την ελληνική εταιρεία "Elastic Architects"- κατέβηκαν σήμερα και αντικαταστάθηκαν από άλλες πιο βαριές που θα εμποδίζουν το "παραμικρό" να φαίνεται από έξω!

Επίσης, μαθαίνουμε ότι και στο εσωτερικό το ξενοδοχείο έχει αλλάξει όψη καθώς η εταιρεία που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του γάμου έχει φέρει δικά της έπιπλα πιο εύκολα στη μετακίνηση, προφανώς, αλλά σίγουρα όχι τόσο κοντά στην αισθητική του ξενοδοχείου.

Ο γάμος θα τελεστεί στον χώρο που βλέπετε αμέσως στη συνέχεια και ονομάζεται piano nobile, από όπου όμως, όπως ξαναείπαμε, έχουν μεταφερθεί όλα τα έπιπλα, ώστε να υπάρχει χώρος για όλους τους καλεσμένους.

Στη συνέχεια οι νιόπαντροι και οι καλεσμένοι τους θα ανέβουν στον τέταρτο όροφο όπου μέσα στην αίθουσα που ονομάζεται "Salon" θα έχουν στηθεί ροτόντες για το δείπνο. Ιδού πώς είναι η αίθουσα στα "κανονικά" της.

Και φυσικά, μετά το φαγητό έχουμε το γλέντι, το οποίο θα στηθεί στο λόμπι του ξενοδοχείου. Τα πάντα θα έχουν αδειάσει κι εκεί φυσικά, και οι καλεσμένοι θα πιουν, θα χορέψουν, θα γλεντήσουν, μακριά από τα βλέματα "απρόσκλητων". Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του λόμπι το πάτωμά του, όπως φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία από κομμάτι του. Εννοείται ότι ο χώρος είναι πολύ μεγαλύτερος...

Και φυσικά, μετά το γλέντι, έρχεται η ώρα που όλοι φεύγουν και οι νεόνυφοι θα αποσυρθούν για την πρώτη τους νύχτα ως σύζυγοι. Ιδού λοιπόν πού θα περάσουν ο κύριος και η κυρία Κλούνεϊ την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Την πιο εντυπωσιακή, την πιο προσεγμένη, την πιο ακριβή σουίτα του ξενοδοχείου, έκλεισε ο Τζορτζ για την Αμάλ του και εμείς να τους ευχηθούμε απλά βίον ανθόσπαρτον.

Κατά τα άλλα, η νύφη λέγεται ότι θα φορέσει δημιουργία του οίκου Αλεξάντερ ΜακΚουίν, ή της Στέλα ΜακΚάρτνεϊ, ενώ στη Βενετία έχουν φτάσει πλήθος διάσημων φίλων του ζεύγους μεταξύ των οποίων, η Σίντι Κρόφορντ με τον σύζυγό της, Ράντι Γκέρμπερ ο οποίος, λέγεται ότι θα είναι και κουμπάρος του Κλούνεϊ, ο Ματ Ντέιμον με τη σύζυγό του Λουτσιάνα, ο Μπόνο και η σύζυγός του, η Άνα Γουίντουρ και η Έλεν Μπάρκιν. Η ώρα η καλή...

Και σαν update ιδού και η τελευταία φωτογραφία του γαμπρού πριν από τον γάμο. Αποχαιρετά τα πλήθη πριν μπει στη φυσούνα και συναντήσει τη γυναίκα που τον έκανε να πει αντίο στην εργένικη ζωή 21 χρόνια μετά τον πρώτο γάμο του.

Όσο για τις φωτογραφίες του γάμου; Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη, λέγεται ότι την "τιμή" θα έχει η αμερικανική "Vogue" που θα έχει και την αποκλειστικότητα ενώ ένας ακόμη βρετανικός τίτλος "παίζει". Τα χρήματα που θα πάρει το ζεύγος Κλούνεϊ εννοείται φυσικά ότι θα μοιραστούν σε φιλανθρωπίες της επιλογής τους.

Ζωή Κίττα