Φωτιά στα κόκκινα η Αμάλ πριν από τον γάμο

27.09.2014
Λίγες ώρες έμειναν από τον γάμο της λιβανέζας μεγαλοδικηγόρου με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και στην πρόβα γάμου, η μέλλουσα νύφη έβαλε... φωτιές!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και η Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) παντρεύονται σήμερα -και τη Δευτέρα κάνουν τον πολιτκό- στη Βενετία και χθες το βράδυ δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους με όλες τις τιμές...

Τρισευτυχισμένη η 36χρονη δικηγόρος ανέβηκε στα βαρκάκια ταξί της Βενετίας ντυμένη στα κόκκινα με μια μάξι τουαλέτα που όμως άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμα πόδια της, χωρίς όμως να έχει δίπλα της τον μέλλων σύζυγό της.

Η Αμάλ ταξίδεψε στα κανάλια της Βενετίας με τις γυναίκες της οικογένειάς της -οι περισσότερες από τις οποίες ήταν ντυμένες στα μπλε- ενώ ο 53χρονος καλός της ανέβηκε σε άλλο "όχημα" μαζί με τα... αγόρια.

Στη Βενετία βρίσκονται από χθες και οι κολλητοί του ζεύγους, Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και Ράντε Γκέρμπερ (Rande Gerber). Ο σύζυγος του διάσημου μοντέλου μάλιστα θα είναι ο κουμπάρος του Κλούνεϊ.

Το πρόγραμμα για τη μεγάλη μέρα, σύμφωνα με το Us Weekly, έχει ως εξής: Ο Τζορτζ και η Αμάλ θα γιορτάσουν τη μεγάλη τους μέρα με ένα χαλαρό δείπνο στο διάσημο ξενοδοχείο "Cipriani" και αμέσως μετά θα οδεύσουν προς το ξενοδοχείο "Aman Canal Grande Venice" όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή. Λέγεται, μάλιστα, ότι το ζεύγος έχει κλείσει όλο το ξενοδοχείο για το ευτυχές γεγονός. Και αυτό κοστίζει.

Αν σκεφτεί κανείς ότι τα δωμάτια στο 7στερο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Palazzo Papadopoli στοιχίζουν από £1.000 (€1.266) έως £3.200 (€4.053) τη βραδιά, ο λογαριασμός θα είναι κάπως… φουσκωμένος!

Χαλάλι όμως…

Στα άλλα του γάμου, η αδελφή της Αμάλ, Τάλα (Tala) λέγεται ότι θα είναι η κυρία επί των τιμών της νύφης, ενώ χρέη κουμπάρου για τον Κλούνεϊ θα έχει ο σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ, Ράντι Γκέρμπερ.
Ήδη γνωρίζουμε ότι εκτός από τον γάμο στη Βενετία, θα υπάρξει και άλλη γιορτή τον Οκτώβρη από τους Αλαμουντίν, και τέλος, ο Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocelli), ο οποίος παρεμπιπτόντως τραγούδησε πρόσφατα στον γάμο της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West), αναμένεται να τραγουδήσει στην τελετή.

Παρών στο γάμο και ο Ματ ΝΤέιμον με τη γυναίκα του ενώ οι Μπραντζελίνα δεν φάνηκαν πουθενά.