Κλούνεϊ: Πρώτη εμφάνιση με σύζυγο και... βέρα!

28.09.2014
Κυρίες και κύριοι, ιδού ο ο κύριος και η κυρία Κλούνεϊ στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τον γάμο, όπου οι βέρες έκλεψαν την παράσταση.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) παντρεύτηκε χθες στη Βενετία την αγαπημένη του, Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin), ενώ οι πληροφορίες θέλουν το τυπικό του γάμου να ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (29/9/2014) με πολιτικό γάμο που επίσης θα γίνει στη Βενετία. Αν έχασες το αποκλειστικό τι και πώς της πρώτης τελετής, πάντως, κάνε κλικ εδώ και ενημερώσου.

Σήμερα το νιόπαντρο ζεύγος έκανε την πρώτη εμφάνιση μετά το ευτυχές γενονός και καθότι στη Βενετία οι δυο τους βγήκαν για μια βαρκάδα.

Λαμπεροί και τρισευτυχισμένοι, ο κύριος και η κυρία Κλούνεϊ βγήκαν από το ξενοδοχείο τους χαιρετώντας ευγενικά τους πάντες. Ο 53χρονος σταρ, αληθινός τζέντλεμαν φρόντιζε την 36χρονη αγαπημένη του κάθε στιγμή. Πάντως, για να πούμε την αλήθεια, την εντύπωση έκλεψαν δύο πράγματα, όπως μπορείς να δεις και στην φωτογραφία της συνέχειας. Η βέρα στο χέρι του Τζορτζ και οι... ποδάρες της Αμάλ του. Ιδού:

Και αν θέλεις και ένα πιο κοντινό (της βέρας) δες και την επόμενη φωτογραφία όπου ξεχωρίζει φυσικά το κοτρώνι της κυρίας του κυρίου...