Δες τη νεογέννητη κόρη της Τσέλσι Κλίντον

29.09.2014
Tο πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, Τσέλσι. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι χαρούμενοι παππούδες, αναφέρουν πως είναι ευλογημένοι και ευτυχείς που απέκτησαν μια όμορφη εγγονή.

Την είδηση της γέννησης της μικρής που θα πάρει το όνομα Σάρλοτ (Charlotte Clinton Mezvinsky) έδωσε η ίδια η 34χρονη μαμά της από το Twitter με την φράση

"Ο Μάρκ κι εγώ είμαστε γεμάτη αγάπη, δέος και ευγνωμοσύνη αφού γιορτάζουμε τη γέννηση της κόρης μας".

Την ανακοίνωση συνόδευε μια τρυφερή φωτογραφία της μαμάς Τσέλσι αγκαλιά με την κορούλα της ενώο πανευτυχής 36χρονος Μαρκ (Marc Mezvinsky) συμπλήρωνε το οικογενειακό κάδρο.

Εκπρόσωπος του ζεύγους Κλίντον ανέφερε στους New York Daily News πως η μικρή ήρθε στον κόσμο την Παρασκευή στο νοσοκομείο Lenox Hill Hospital.

Φωτογραφία με την μικρή Σάρλοτ ανέβασαν και οι ευτυχείς παππούδες στο προφίλ τους στο Twitter, o καθένας με την δικιά του ξεχωριστή πόζα.

Τσέλσι και Μαρκ είχαν αποφύγει να αποκαλύψουν το φύλο του μωρού, που συμπληρώνει μια σειρά σταρ θυγατέρων της σόουμπιζ (Σκάρλετ Γιόχανσον, Αλίσα Μικάνο, Κριστίνα Αγκιλέρα, Εύα Μέντες).

Kατερίνα Π.