Ο Κάνιε χουφτώνει & η Κιμ καμαρώνει!

29.09.2014
Το διάσημο ζεύγος ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και δίνει στον κόσμο αυτό που θέλει ακριβώς. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ΤΟ χούφτωμα!

Όταν ακούς "Κιμ Καρντάσιαν" (Kim Kardashian) το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου είναι τα οπίσθιά της, τα οποία, έχει "τιμή της και καμάρι" η ίδια αλλά και ο σύζυγος Κάνιε Γουεστ (Kanye West).

Ο 36χρονος ράπερ, μάλιστα, "πουλάει και μούρη" δημοσίως μέσα από φωτογραφία που πόσταρε η καλή του στο Instagram.

Το "κλικ" έγινε από πίσω και ο Κάνιε χουφτώνει τον διάσημο πισινό της Κιμ με τρόπο τύπου "Δικός μου είναι, τι δεν καταλαβαίνεις;".

Η δε κυρία Γουεστ ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά ποστάροντας αμέσως μετά δυο φωτογραφίες της από την ολόγυμνη φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό "GQ" όταν την έστεψε με τον τίτλο της "Γυναίκας της Χρονιάς" για φέτος. Έτσι για να μη μένουμε με απορίες...

Αυτές τις μέρες οι Κίμυε παραμένουν στο Παρίσι όπου δεν έχουν αφήσει ντεφιλέ για ντεφιλέ στην Εβδομάδα Μόδας. Ένα από αυτά, του οίκου Balmain για την ακρίβεια, δεν τους πήγε και πολύ καλά καθώς φτάνοντας η Κιμ δέχτηκε μια επίθεση που την κατατρόμαξε, όμως στην χθεσινή της εμφάνιση στο σόου του Givenchy εμφανίστηκε και πάλι, απαστράπτουσα. Και γυμνή. Με την κόρη αγκαλιά Ιδού: