Μεθυσμένος τράκαρε τη Λόπεζ και τα παιδιά της

29.09.2014
Από θαύμα γλίτωσε η διάσημη τραγουδίστρια και τα παιδιά της όταν έπεσε επάνω στο αυτοκίνητό τους μεθυσμένος οδηγός.

Την Κυριακή, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) πήρε την κολλητή της Λία Ρέμινι (Leah Remini) και τα παιδιά τους και πήγαν μια βόλτα με το αυτοκίνητο, όπως κάνουν συχνά πυκνά. Αυτή τη φορά, τα δίδυμα της JLo, Μαξ και Εμ, και η κόρη της Λία ήταν ενθουσιασμένα γιατί πήγαιναν να συναντήσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato).

(Στη φωτογραφία που ακολουθεί δώσε προσοχή στο μονόγραμμα που είναι κεντημένο επάνω στα λευκά δερμάτινα καθίσματα του JLo-αυτοκίνητου, μια ολοκαίνουρια Μερσεντές)

Στον δρόμο όμως, και συγκεκριμένα ενώ η παρέα ήταν σταματημένη σε κόκκινο φανάρι, ένα αυτοκίνητο ήρθε και έπεσε επάνω τους με δύναμη. Όπως αποκάλυψε η ίδια η 45χρονη σταρ με ποστ της στο Instagram, επρόκειτο για έναν μεθυσμένο οδηγό, που προφανώς δεν πάτησε φρένο, και ευτυχώς δεν τραυμάτισε κανέναν.

Στη φωτογραφία που συνοδεύει την πληροφορία, αλλά και το μήνυμα της Τζένιφερ για οδήγηση χωρίς αλκοόλ, οι δυο φίλες ποζάρουν για μια selfie στο φανάρι, δευτερόλεπτα πριν από τη σύγκρουση.

Τελικά, όλα πήγαν καλά και η συνάντηση με την Ντέμι Λοβάτο έγινε όπως ήταν προγραμματισμένο. Η μαμά Τζένιφερ, μάλιστα πόσταρε και ευχαριστήρια, αναμνηστική φωτογραφία στο Instagram...