Οι κοιλιακοί της Χάντσον... ροκάρουν: μάθε πώς!

22.09.2014
Με τα καλά γονίδια της μαμάς της Γκόλντι Χόουν και την υπερπροσπάθειά της εντός και εκτός γυμναστηρίου, δεν αποτελεί θαύμα πως η Κέιτ Χάντσον διαθέτει τις δολοφονικές αναλογίες (+ και σούπερ επίπεδη κοιλιά).

Η 35χρονη Κέιτ μιλά στο αμερικάνικο περιοδικό Womenshealth όπου και τονίζει πως για τις ιδανικές αναλογίες της μόνο η εξάσκηση καθημερινά είναι το μυστικό της.

''Σε όλους αρέσουν τα αποτελέσματα της άσκησης αλλά για εμένα αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι το πώς βοηθά η γυμναστική το μυαλό σου. Αυτό ακριβώς που μπορείς να τα δεις όλα πιο καθαρά, πως έχεις περισσότερη ενέργεια, πως η μνήμη σου γίνεται πιο κοφτερή. Όσο πιο δραστήρια είσαι, τόσο πιο παρούσα είσαι αφού το μυαλό σου λειτουργεί καλύτερα''.

Και πώς βρίσκει η Κέιτ χρόνο για άσκηση;

Ανάμεσα στις χιλιάδες υποχρεώσεις, η Χάντσον γυμνάζεται όπου βρει και όπου σταθεί.

Κλέψε τα μυστικά της Κέιτ:

Μην είσαι κολλημένη στο κινητό: η Κέιτ προτιμά να βλέπει τους ανθρώπους στο πρόσωπο και όχι στην οθόνη του κινητού.

Κάνε παρέα με ανθρώπους που θαυμάζεις: αυτοι΄θα σου δώσουν κίνητρο να κάνεις το κάτι παραπάνω στη ζωή σου.

Να φοράς τα ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα: αν φοράς ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις καλά, είναι το πρώτο βήμα για να πας στο γυμναστήριο με ανεβασμένη διάθεση.

Βάλε τα παιδιά σου στη γυμναστική. Η Κέιτ έχει κάνει μέχρι και κικ μποξ με το γιο της ενώ όταν θέλει να κάνει βαθιά, τον τοποθετεί στην πλάτη της για έξτρα δύναμη. Ο μικρός είναι ήδη 10 ετών.

Ακόμα και αν δεν πετύχεις την καλύτερη δυνατή προπόνηση με τα παιδιά, θα έχεις ιδρώσει και θα έχεις κάνει παραπάνω από το τίποτα.

Η Κέιτ, κάθε φορά που ταξιδεύει, έχει μαζί της fitness dvds. Τα αγαπημένα της είναι το Brazilian Butt Lift, Insanity.

H Kέιτ δεν μπορεί να κάνει αποτοξίνωση με χυμούς. Η ίδια τονίζει πως λατρεύει το φαγητό υπερβολικά πολύ. Κάθε φορά που η Χάντσον θέλει να χάσει γρήγορα βάρος, κάνει δίαιτα αποκλεισμού, αποφεύγοντας την ζάχαρη, γλουτένη και κόκκινο κρέας για ένα μήνα.

Η Κέιτ παραδέχεται πως η δίαιτα αποκλεισμού είναι δύσκολη και απαιτεί μεγάλη αυτοσυγκέντρωση αλλά αξίζει, ειδικά αφού συγκεκριμένο αλκοόλ είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως η τεκίλα και η βότκα αλλά όχι ένα dirty martini.

Όταν τρώει κανονικά, η Κέιτ προτιμά φακές, ρύζι, ξηρούς καρπούς, μούρα και πολλές σαλάτες ενώ μαγειρεύει παρέα με την φίλη της Γκουίνεθ Πάλτροου.

Κατερίνα Π