Γάμος Κλούνεϊ: Η Αμάλ πληρώνει τον λογαριασμό!

18.09.2014
Ο διάσημος γόης του κινηματογράφου λέγεται ότι θα παντρευτεί την αγαπημένη του… τζάμπα!

Ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και της Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) αναμένεται αυτές τις μέρες στη Βενετία και το περιοδικό Us Weekly δημοσιεύει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη λίστα των καλεσμένων, αλλά και τον… λογαριασμό.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού ως ιδιαίτερα παραδοσιακή, η οικογένεια της 36χρονης λιβανέζας δικηγόρου αναλαμβάνει τα έξοδα του γάμου –ή έστω το μεγαλύτερο κομμάτι του- ενώ λέγεται ότι οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 60.

Ως πιο πιθανή ημερομηνία φέρεται η 27η Σεπτεμβρίου, και ανάμεσα στα λιγοστά ονόματα της "καυτής λίστας" ξεχωρίζουν, λέγεται, αυτά του κολλητού του Τζορτζ, Ματ Ντέιμον (Matt Damon) και του ζεύγους Ράντι Γκέρμπερ (Rande Gerber) και Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford).

Οι Μπραντζελίνα δεν φαίνεται να έχουν λάβει πρόσκληση, παρά τις σχετικές φήμες που είχαν προηγηθεί.

Το πρόγραμμα για τη μεγάλη μέρα, σύμφωνα με το Us Weekly, έχει ως εξής: Ο Τζορτζ και η Αμάλ θα γιορτάσουν τη μεγάλη τους μέρα με ένα χαλαρό δείπνο στο διάσημο ξενοδοχείο "Cipriani" και αμέσως μετά θα οδεύσουν προς το ξενοδοχείο "Aman Canal Grande Venice" όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή. Λέγεται, μάλιστα, ότι το ζεύγος έχει κλείσει όλο το ξενοδοχείο για το ευτυχές γεγονός. Και αυτό κοστίζει.

Αν σκεφτεί κανείς ότι τα δωμάτια στο 7στερο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Palazzo Papadopoli στοιχίζουν από £1.000 (€1.266) έως £3.200 (€4.053) τη βραδιά, ο λογαριασμός θα είναι κάπως… φουσκωμένος!

Χαλάλι όμως…

Στα άλλα του γάμου, η αδελφή της Αμάλ, Τάλα (Tala) λέγεται ότι θα είναι η κυρία επί των τιμών της νύφης, ενώ χρέη κουμπάρου για τον Κλούνεϊ θα έχει ο σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ, Ράντι Γκέρμπερ.

Ήδη γνωρίζουμε ότι εκτός από τον γάμο στη Βενετία, θα υπάρξει και άλλη γιορτή τον Οκτώβρη από τους Αλαμουντίν, και τέλος, ο Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocelli), ο οποίος παρεμπιπτόντως τραγούδησε πρόσφατα στον γάμο της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West), αναμένεται να τραγουδήσει στην τελετή.

Αυτά προς το παρόν τα τελευταία από τον γάμο του Κλούνεϊ και αναμένουμε νεότερα…